| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, nu știu cum sa va spun dar abia am reușit sa mă calmez din cauza unei situații care m-a făcut sa îmi trântesc cana de cafea și sa o sparg pe jos de nervi. Șeful m-a văzut și mi-a adus matura sa curat apoi s-a uitat urat la mine. Am mers la baie sa mă liniștesc și acum vreau sa împărtășesc cu voi supărarea mea. O colega de a mea m-a întrebat ce i-ar putea lua iubitului ei cadou de valentines day. Am rămas statuie câteva secunde bune și o întreb " vrei sa ii cumperi lui cadou? dar asta e datoria lui sa iti facă cadouri, nu tu lui". Colega, uimita de reacția mea spune "cum așa? toate prietenele mele fac asta și eu ii cumpăr cadouri iubitului meu". Dragii mei, din punctul meu de vedere un bărbat adevărat oferă constant cadouri iubitei lui, NICIDECUM femeia. Femeia NU ar trebui sa aibă grija de a face cadouri, de aia are iubit langa ea, sa o răsfețe cu cadouri. Doamnelor din cauza bunatatii și înțelegerii voastre bărbații vostri ajung sa profite de voi de o sa ajungeți sa cărați doar voi sacosele de cumpărături pe scări nu ei pentru ca se vor folosi de scuza pe care din păcate multi o folosesc în ziua de azi și anume "femeia și bărbatul sunt egali". Nu dragii și dragele mele, nu vom fi niciodată egali, doamnelor nu va simțiți ofensate, din contra. Femeia trebuie protejata și prețuită, nu te comporți cu ea cum te comporți cu un bărbat. Voi ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai tare a fost asta cu baia.
Ce ai făcut la baie ca să te liniștești?
Te-ai spălat pe mâini?

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru anonim_4396):

Masturbare

| anonim_4396 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu trebuia sa scrii așa explicit.
Spălat pe mâini era suficient.

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Here we go again.Sincer, ar fi nevoie sa mai urmaresti niste documentare, nu doar filme xxx.Sunt oameni sclavagiti la propriu pentru ca tu sa pretinzi ca iti arunci cafeaua pe jos si ca e amuzant.Mai trist e ca altii chiar asta fac, nu inventeaza.First world problems...

Si mai taie din sexismele de doi bani, nu ne fac deloc bine.

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru dullcat):

Sexisme de doi bani? eu sunt de partea femeilor si tu îmi spui ca sunt sexist pentru ca consider ca femeile merita răsfățate? Sa înțeleg ca tu ești genul de femeie care ii cumpara iubitului ei flori?

| dullcat a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Care femei? Alea superficiale? Nu ii ofer flori, ofer alte cadouri, asa cum este normal si de bun simt.

Da, de doi bani:,, un bărbat adevărat oferă constant cadouri iubitei lui, NICIDECUM femeia. Femeia NU ar trebui sa aibă grija de a face cadouri, de aia are iubit langa ea, sa o răsfețe cu cadouri. un bărbat adevărat oferă constant cadouri iubitei lui, NICIDECUM femeia. Femeia NU ar trebui sa aibă grija de a face cadouri, de aia are iubit langa ea, sa o răsfețe cu cadouri.'' Promovezi aceeasi mentalitate care ii faci pe multi de aici sa injure femeile pentru ca sunt materialiste.Intr-o relatie sanatoasa cadourile se fac reciproc.Nu mai suntem la 1500 toamna ca sa ofere numai barbatii cadouri, din moment ce femeile stateau pe atunci inchise in casa, fara nicio forma de venit.

| LordCristobal a răspuns:

Vezi ca sunt si multe femei care tin barbatii sub papuc si ii manevreaza cum vor ele.In aceste tipuri de relatii barbatii sunt,, femeile"in relatii.laughing)
Sincer, ar trebui sa existe o egalitate intre barbati si femei ca relatia sa mearga cat mai bine.Ca daca unul e prea autoritar se duce ddracu relatia.