| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume nu stiu cum sa va spun dar astazi la pauza de masa colegul meu m-a facut sa scap mancare pe mine cand mi-a povestit ce a patit. Aseara era cu amanta in pat si ii pupa picioarele iar la un moment dat suna telefonul amantei, amanta raspunde si la telefon era sotia colegului meu care a spus ca ii vede de la geam si daca vrea sa scape cu viata sa ii trimita sotul inapoi acasa. Amanta s-a speriat si l-a trimis inapoi acasa si asta a avut parte de scandalul vietii lui, a venit si vanat la ochi la munca. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Sofer a răspuns:

În locul lui nu mai dădeam pe acasă.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Am parerea ca ai multa imaginatie. Tu si cu Dorinel.

| Violleta2022 a răspuns:

Saracul coleg, a mancat bataie de la nevasta, doar pentru un pupat de picioare al amantei?!
Macar ala are doua femei de care sa se bucure, comparat cu tine care esti singur si-ti plangi de mila, fara pic de sex sau de pupat picioarele altora laughing
Vezi ce face invidia din om? Tie-ti da tremurici, de scapi mancarea pe tine.

| Fatamuntilor a răspuns:

Imi place de sotie!rolling on the floor
De unde stia numarul amantei? a umblat in telefonul sotului? e vecina? Si astia se giugiuleau fara draperii?=0)
banuesc ca amanta nu il mai vrea! asa ca ii ramane ca sotul sa ii pupe picioarele sotiei o noapte intreagarolling on the floor
Iar pe viitor( daca va ) sa isi aleaga o locatie cat mai departe de casa!rolling on the floor

| Lukasssz a răspuns:

Ceva gen*RUN*

| 1997onur a răspuns:

La bătut de la nenorocit laughing))

| vasile2222 a răspuns:

Ai multi colegi de salon... happy