| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume nu știu voi dar eu am avut o dimineață tulburătoare când am fost la supermarket. Am venit acasă așa nervos încât am deschis geamul și am urlat cât m-am-au ținut plămânii. Cum reacționați în următoarea situație jenanta? Am fost sa fac câteva cumpărături și la casa self în fata mea era un cuplu, băiatul stătea ca o prințesa fără sa miște un deget iar iubita lui baga produse în plasa iar la final când trebuia plătit a plătit fata iar el stătea ca spectator. Eram roșu la fata și nervos, mai aveam un pic și îl luam la bătaie pe băiețel, pentru ca bărbat nu îl pot numi. Doamnelor și domnișoarelor nu mai tolerați astfel de comportamente din partea iubiților. Fratii mei de gen cum puteți asista ca la spectacol și sa va uitați cum plătește iubita voastră cumparaturiile (doamnelor și domnișoarelor va rog sa nu va simți jignite ca nu mă refer la sensul negativ)și sa nu luați atitudine de bărbat și sa achitați voi ca niște cavaleri?

Răspuns Câştigător
| RegeleNeinfucatinrăbuci a răspuns:

Da ai dreptate, am si eu 2 fete pe Germania si le las si lor 100 de euro sa si mai ia de ale gurii

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si nevasta mea plateste cumparaturile, ca si ea mananca in casa si munceste pentru mancare.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate baiatul ala era angajat doar sa suprevegheze si sa care pachetele, asa ca nu s-a bagat sa incurce fata, cu pusul lor in sacose.

| iulia0514 a răspuns:

De unde ști ca erau un cuplu? Poate erau frațiwinking

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru iulia0514):

I-am văzut giugiulindu-se printre rafturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i mai băga în seamă!

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru anonim_4396):

Multumesc de sfat frate dar nu pot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El era acolo doar pentru cărat. Pot sa bag mâna în foc ca nu știa nici 50% din ce era în coșul de cumpărături.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate că și-au distribuit sarcinile. Ea plătește și baga in plase cumpărăturile iar el le cara.