| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume nu stiu voi dar eu sunt revoltat am spart cana cu cafea si aproape m-am batut cu un coleg de munca. este incredibil cum casatoria distruge vietiile oameniilor. Am aflat ca favoritul meu dl flick rima a plecat de la radio zu din cauza sotiei. sunt dezamagit ca idolul meu s-a pretat a fi SCLAVUL SOTIEI! Fratii mei voi ati permite unei femei sa va controleze si sa renuntati la o cariera de succes cu mii de euro castig ca sa o multumiti pe ea? Sau femeiile sa renunte la o cariera de succes pentru ca sotul nu vrea ca sotia sa evolueze? Dragiilor ganditi-va de 1000 de ori inainte sa va casatoriti, viata este scurta si dumnezeu ne-a dat doar 1 viata hai sa nu ne batem joc de ea. ce parere >aveti?

Răspuns Câştigător
| Werrich a răspuns:

Va inteleg si eu am intrat in greva foamei 3 ani cand a plecat Dragos Patraru de la TVR la Prima TV.

8 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

De cât sa își bata o femeie joc de mine ca să ma căsătoresc. Mai bine singur și sa merg la femei când vreau eu.

| OFQuestions a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa te doara undeva de ce se intampla altora.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, asa este. De aceea trebuie sa te casatoresti cu cine iti face viata fericita happy

| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns:

Conteaza femeia de langa el! Sotia lui se numeste Denisa, a fost iubita unui barbat f. bogat și înainte de el a trecut prin multe p...
Crede ma genul acela de femeie te zapaceste și pierzi controlul

| Paulyka36 a răspuns:

Ai o gândire atâta de primitiva că o să ramai singur toată viața, doar un imbecil ca tine putea sa scrie așa ceva.

| DarthNiger a răspuns:

Dar in ce articol scrie asta? eu nu am gasit nimic pe net despre asa ceva.

| DeyCj a răspuns:

Nu, nu aș renunța la carieră pentru că așa i se scoală nevestei.Chiar dacă o iubesc, şi ea trebuie să-mi arate că mă iubește şi să-mi deie pace să-mi văd de carieră.
Nici o dată nu aş accepta să fiu controlat de o femeie. Eventual controlăm amândoi în relație, dar nici de cum ea pe mine.
Eu nu i-ş cere nevestei să-şi distrugă cariera pentru mine.Mi se pare aberant. Dacă am acceptat-o am acceptat-o şi cu asta.

| Freya1 a răspuns:

Crezi ca ia interzis femeia sa castige mii de euro intr-un timp scurt si l-a trimis pe șantier la minimul pe economie? Fi serios,are el alt plan mai banos.
Nu prea am auzit cazuri in care femeia te forteaza să nu mergi la munca, poate invers, te trimite ea.
Da, femei la care sa li se impună sa nu muncească am mai vazut, dar in cazul acela partenerul era un misogin, un gelos posesiv sau tâmpit.