| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume sunt așa revoltat și nervos ca am dat cu pumnul în masa și am urlat cât mai ținut plămânii acasă de nervi de am speriat câinele vecinilor și a început sa latre apoi vecini mi-a bătut în țeava. Am fost la cumpărături și când duceam căruciorul plin cu cumpărături către jeep am văzut un cuplu în care fata se chinuia sa duca 2 carucioare către mașină iar iubitul ei ducea unul mic și ușor. Am explodat și m-am dus la el sa îl iau la rost, ne-am certat și ne-am dat câțiva pumni apoi au intervenit alte persoane și ne-am liniștit. Sunt fericit ca l-am pus la punct și sper ca domnișoara sa îl părăsească pentru ca un bărbat care permite așa ceva nu e bărbat. Ce părere aveți? Voi cum ani reacționa dacă ani vedea o asemenea scena în care fata duce greul și băiatul ușorul?

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Pe mine m-ar busi rasul si nu as interveni in situatia asta.Pe de alta parte e lipsa de bun simt din partea barbatului ca femeia sa duca tot greul.In acea relatie cred ca femeia este seful in casa iar barbatul cred ca e lipsit de initiativa.
Dar sunt si multe situatii in care barbatii duc greul intr-o relatie iar partenerele lor nu fac nimic productiv.

6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Și când te-ai trezit tocmai se crăpa de ziuă...

| VoidEternal a răspuns:

Eu nu înțeleg o chestie. Dacă cainele lor lătra, de ce au bătut vecinii in țeava ta și nu in țeava câinelui?

¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

| VoidEternal a răspuns:

Ai uitat sa anunți că postarea ta conține plasare de produse. (Jeep).

Să nu se mai întâmple că mă dezabonez.

| blackann a răspuns:

rolling on the floor