| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, sunt foarte îngândurat la munca astăzi și mă tot gândesc la prototipul pe care eu l-am inventat și anume SCLAVUL SOTIEI. De când am rostit prima data acest apelativ am început sa înțeleg și sa îmi dau seama de multe lucruri din povestirile colegilor mei însurați care sunt nefericiți. Sunt curios voi de când ati aflat de la mine de SCLAVUL SOTIEI, ati început sa asociati manipularile soțiilor cu acest apelativ sau actiunile pe care le faceți din cauza soțiilor sau traumele psihologice interioare pe care le duceți (mă refer dorința sexuală nesatisfăcută, o achiziție pe care vreți sa o faceți dar ea nu e de acord, divers probleme pe care ea nu o interesează). Dacă pe voi v-a influențat în vreun fel apelativul SCLAVUL SOTIEI aștept cu nerăbdare raspunsurile voastre. Pace noua pe pământ!

Răspuns Câştigător
| Giulia911 a răspuns:

Tu ai inventat barbatii fraieri?

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

In locul tau as cauta definitia cuvantului prototip.

| dullcat a răspuns:

Te poti trezi cu suspendarea contului daca dai raspunsuri din astea: https://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/

| Fatamuntilor a răspuns:

Deci tu vei ramane burlac pe viata ca sa NU devii sclavul sotiei, dar platesti consumati cu femeilor cu care iesi!
sunt curioasa daca vei face sex cu una din ele si se lasa cu o sarcina, nu se pune problema unei intreruperi de sarcina, o iei de sotie? doar esti cavaler, nu? copilul merita un tata!

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Fatamuntilor):

Ca sa fiu tata nu e obligatoriu sa mă însor, pot fi tata și fără actul ala care de fapt e hârtie igienica. Nu o voi lua de soție dar ii voi oferi copilului tot sprijinul moral și financiar.

| blackann a răspuns:

rolling on the floor