| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume tocmai am avut o revelație care m-a făcut sa sar brusc din pat. Voi ati observat bărbații care isi așteaptă femeile în fata magazinului de haine/de copii sunt pe telefon? Este adevărat ca ei profita de timpul ala ca sa converseze cu amanta?

Răspuns Câştigător
| Sofer a răspuns:

Amanta îți îndulcește inima.

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Si pe vremuri cand nu existau telefoane pentru tot omul de rand, dar barbatii tot isi asteptau partenerele in fata magazinelor, comunicau telepatic cu amanta? Lame.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cine stie,Vergenica!
astazi am asistat la un sfarsit de conversatie.El si ea,ambii cu caruciore cu copilasi de pana in doi ani.
El vorbea la telefon,iar sfarsitul a fost asa,,Da, bine, pupici, pa! Specific ca cei doi se aflau la distante mici, deci ea a auzit ce a vorbit el!
La ce sa ma gandesc?
cu cine voorbea el?
care e relatie dintre cei doi?
ai cui sunt copii?

| dullcat a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Poate era mama, sora? Nu cred ca trebuie sarit imediat la concluzia ca el vorbea cu amanta.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru dullcat):

Tot ce-i posibil! Nu ar fi vorbit cu amanta de fata cu nevasta-sa!
Dar am vrut sa ii infierbant mintea lui Vergenicarolling on the floor

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru dullcat):

La mama si sora poate răspunde de fata cu nevasta ca e ceva banal

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Fatamuntilor):

Un bărbat deștept știe ca atunci când duna amanta nu răspunzi când e soția pe aproape

| Hyperion7 a răspuns:

Posibil laughing

| LordCristobal a răspuns:

Cu amanta iti trebuie timp mai mare de conversatie, nu e suficient sa conversezi pe fuga.

| blackann a răspuns:

700%, bro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stau pe telefon mereu când sunt în autobuz sau aștept pe cineva, asta nu-nseamnă că vorbesc cu amanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat, se pun pe telefon sa l sparga ca sa si ia iPhone