| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume v-ati pus vreodata intrebarea cum arata rutina unui cuplu intr-o zi de duminica?

Răspuns Câştigător
| ancaval a răspuns:

Ea la oale. El la televizor. laughing

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se descurca ei... ai accepta sa iesim cu masina asta https://gebrauchtwagen.toyota.de/......s-jkcazw2q sa agatam femei in Romania? Tu cu mine... sa ne facem de cap cu ele

| RAY a răspuns:

Te pot intreba ceva?

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru RAY):

Ce frate?

| RAY a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Tu esti sau porti o masca?

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru RAY):

Sunt eu fratele meu

| Freya1 a răspuns:

Iti spun eu cum a decurs ziua mea de azi.
A meu s-a trezit,a facut capucino,am fumat câte o țigară,el a facut curat in bucătărie,eu am strâns de prin camera,am mers sa facem cumpărăturile si sa luam ceva de rontait, eu facut de mâncare până el a pregătit baia sa ne putem relaxat un pic, am facut o baie impreuna relaxanta, am mâncat evident, am facut o plimbare scurta de seara la aer curat, am pus un film si acum ne punem la somn imediat.
Afara e vreme urâtă si preferam sa stam in pat la caldurica si sa avem activități in doi.Ieri spre exemplu am terminat de dimineata de vopsit terasă amândoi si am comandat de mâncare plus ce am mai avut prin frigider ne-a ajuns.Ne-am uitat la faze amuzante pe net,ne-am jucat niste jocuri pe pc, ne-am facut planuri de viitor, ne-am dragostit si totul e super.
Recent a fost ziua lui si i-am facut un tort, au venit două, trei rude, i-am dat cadouri...

| Sofer a răspuns:

Sex de dimineață apoi mic de Jun și restul zilei fie o ieșire în oras iar după sexul de seara apoi somn ușor.

| GoldenZenith a răspuns:

Mers la biserica. Venit acasă. Somnul de amiaza. Mâncare. Rugaciune. Somn iar.

| Werrich a răspuns:

Vizite la părinții ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sexul de dimineata, micul dejun, pranzul, sexul de dupa amiaza, cina si sexul de seara.

| Paulyka36 a răspuns:

Nu,dar îmi tot pun întrebarea cum poți fi atât de retardat la anii tai.