| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, voi ati remarcat ca fetele dupa ce se marita au un aer de superioritate ca si cand ele ar fi pus coada la pruna, si au impresia ca sunt mai tari ca tele care nu au pus streangul la sot? Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Haaaaaaaaaaaaaa tare man, e ca cum se metamorfozeaza fluturele, asa si barbatul devine ori porc mistret ori un catelus siea ori o vaca vicleana ori o pisicuta

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Chiar n-am observat asta,cei drept barbati se plang mereu de fapul ca sau insurat,femeile sunt fericite pe moment apoi triste,nu poti multumi o femeie,femeia e mereu nemultumita,te iubesc dar te insel, ma intelegi, eu n-am ce comenta despre romance, majoritatea sunt niste tarfe, ipocrite

| raluk27 a răspuns (pentru RAY):

Si batbatul e: gatesti prea sarat, nu am camasi calcate, nu ai sanii la fel de mari ca vecina de la 4, nu imi oferi sex all inclussive, nu vreau ca femeia sa castige mai mult decât mine, prietenul meu are o masina noua, iar eu o rabla de Dacie etc etc etc Si ma scuzi, dar cine vine cu inelul si propune? Dupa vreo 10 ani de căsnicie nici voi nu mai sunteti niste fotomodele cu muschi si patratele.

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru raluk27):

Casnicia provoaca deformarea CORPULUI SI MINTII

| RAY a răspuns (pentru raluk27):

Se dovedeste ca barbatul sta cu o femeie pentru corpul ei si femeia pentru resurcele de care da dovada acel barbat helen fischer antropolg, sa nu spui ca un barbat a spus asta, helen de 30 de ani studieaza cum se cupleaza oamenii, si eu spun ca barbati se plang de nevestele lor aiurea

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru RAY):

Pisicuta NU, vaca da

| raluk27 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Argumenteaza.

Din cauza comoditatii cuplul uita sa se mai aranjeze

Realizezi ca sustii niste tampenii, nu?
A fi singura nu e o virtute. Sunt fete singure si grase, dupa cum sunt si neveste care arata super. Ai 30 de ani degeaba. Ai doar 7 idei fixe "cabana", "fata single si sexy", "sotia/iubita grasa, urata si geloasa", "omul nu este proiectat sa fie monogam", "trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri", "daca nu oferi sex, iesi elegant din relatie" si scenarii gen "el e nefericit ca e cuplat si se da la alte fete", pe care le sustii indiferent de context. Imi pari single, dar esti foarte, foarte limitat, my friend. Mai iesi din orașul in care stai.

Care comoditate? Ca esti mereu in priza. Eu sunt căsătorită si iesim, ne plimbam cu mașina si fumam, mergem la sala, ma duc la salon, facem nopti albe doar stand de vorba, mancam in oras, facem de toate impreuna. Si suntem chiar foarte fericiti.De unde scoti prostiile astea?

Experienta de viata

| RAY a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Haaaaaaaaaaaaaa tare man, e ca cum se metamorfozeaza fluturele, asa si barbatul devine ori porc mistret ori un catelus siea ori o vaca vicleana ori o pisicuta

| raluk27 a răspuns:

Pentru că in ziua de azi sunt foarte multi idioti si e o realizare sa găsești pe cineva serios care sa vrea o familie. Ca de străbătut cearsafuri e usor.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Eu zic ca atunci e momentul pentru divort. Nu vreau sa traiesc langa o cucoana de genu.