In copilarie am vazut destui sclavi ai sotiei prin Spania cum ii facea de bani si baga divort de ei sa aiba un venit financiar extra, si amanti pe alta parte. Acum sant in GB & stiu 2 colegi care au neveste bune, norocos e unul din ei pentru ca nevastasa nu poate sa faca copil si nu are cheltuieli mari, o tine acasa pentru ca e bolnava si ea face treburile casei. Celalalt are copil si femeia pare mai intepata dar el zice ca se impaca perfect cu ea. Din tara am 2 veri care au divortat de neveste, verisoarele mele au prins barbati cu situatie si averi (case de lux, servici pe masura) deci pana la urma interesul e interes si barbatii au mai mult de pierdut sau se satura si cauta sa schimbe ambientul constant
Am un vecin de belea. Il bate nevasta-sa cu oalele de bucatarie, il inseala si el stie dar nu face nimic, ea o injura si pe soacra ei, adica mama lui, iar el tace, il injura si pe el si-l face in toate felurile dar el tot tace mîlc.
Ala clar este un exemplar de SCLAVUL SOTIEI
Salut! Da, eu ma identific cu asta si pot sa spun ca imi place. Nu vad care e problema, oricum facem cu schimbul. Stii cum e, gusturile din dormitor nu se discuta.