| Vero1 a întrebat:

Hey lumme! Am o mare problema. As vrea sa intru in conversatie cu un tip de vreo 21 de ani (si eu am 15 ani). Vreau sa intru in vorba cu el, dar nu stiu cum. App el e sofer. Ideea e ca eu il plac si as vrea sa aflu cat mai multe despre el, dar pentru asta trebuie sa ma dau bine pe langa el si sa vorbesc cu el, ceea ce eu nu prea stiu cum sa fac. Voi ce spuneti? Ce ar trebuie sa ii spun, in ce mod pentru a lega o prietenie. Eu chiar nu stiu ce sa ii spun si in ce mod. Poate voi m-ati putea ajuta.

PS. Eu nu sunt timida, dar cand sunt in prajma lui...nu stiu ce sa spun si parca nu am tupeu sa ii spun ceva si simt o teama ca ma poate respinge.

Helpp va rog frumosbig grin

Ms anticipat

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sofere, soferule, tu mi-ai luat mintile. Incearca sa afli in ce directie merge el cu masina, si intra in vb cu el si spune-i ca mergi in aceiasi directie, si poate zice el, ca te poate duce el, etc. Sau poti sa ai zici ca daca are ceva probleme cu "schimbat-orul de viteze" poti sa al ajuti. Bafta

| Dσℓℓу a răspuns:

Phoi bagbate mereu in vorba ca el si oaba la urma iti va zice el daca te place...ai grija sa nu sari direct in pat...astia mari la varstele astea is cam smekeri si ar putea profita de o pusstoaika cu tine

| HotChoclate a răspuns:

Mai bine stai linistita. unde ti-e demnitatea? lasa sa te caute daca te place. Dar eu cred ca e prea mare pentru tine. Faci cum crezibig grin

| Domyno a răspuns:

Uau ce standarde ridicate aveţi! Şofer? Mdea... probabil până şi tu ai mai multe clase ca el rolling eyes

| paramore a răspuns:

Sezi dracul cuminte tu fato...vezi-ti de baieti de varsta ta

| anss23 a răspuns:

Da...si peste cateva zile o sa ne spui cum te-a violat sau cine stie ce ti-a mai facut si ca nu mai stii cum sa scapi de el.Doamne...ai 15 ani si tie numai la baieti ti-e gandul si nici macar de varsta ta.