| madalina_4528 a întrebat:

Hey m-a lasat 6 luni balta acum vrea relatie serioasa sa ii cunosc fam etc merita? sau merita sa il dau uitarii?

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu stiu sincer daca merita, depinde si de ce te a lasat balta si depinde si daca il mai iubesti, eu cred ca din moment ce te a lasat odata o poate face si a doua oara pentru ca stie ca il primesti inapoi orice ar face, sa fiu in locul tau l as da uitarii, asa sa i fie invatatura de minte sau l as face sa astepte el acum 6 luni daca ma vrea inapoi

| 354 a răspuns:

Buna.Nestiind motivele care l-au determinat pe el sa nu fie cu tine 6 luni, nu-ti pot spune sa nu ii mai accorzi o sansa.Stai de vorba cu el asculta-l apoi in masura in care te convinge ca acele motive au fost intemeiate i-a o decizie! eu i-as mai da o sansa, dar ultima! mult succes!

| Hpzox a răspuns:

Si eu am patit la fel nu a mai vorbit cu mine cam 6, 7 luni eram inebunita apoi a intrat pe mess si am vorbit eu inca il iubeam si de aia inca nu il uitasem a mai trecut timp si apoi am inceput sa ii cunosc si familia lui si el pe a mea venea la mine mergem la el...

Daca inca il iubesti si simti ceva pentru el nu are de ce sa il dai uitari, mai acordai o sansa si lasa-l sa te duca la familia lui sa o cunosti sa iti cunoasca si el familia si totul va fi mai frumos, doar daca il mai iubesti pentru ca daca nu mai simti nimica pentru el nu are rost sa iti complici viata cu cine care a stat 6 luni departe de tine. Eu asa cred, acum faci ce vrei sper sa faci alegerea corectahee hee

| madalina_4528 explică:

Multumesc ft mult am sa ii acord o ultima sansa sper sa nu dau gres

| DaniAdrian a răspuns:

Daca il iubesti iarta-l, dar de data asta ai grija, daca il iarti nu inseamna ca totul va fi ca inainte, trebuie sa lasati sa vina totul de la sine si nu uita daca a facut-o odata a doura oara sa nu crezi ii va fi greu sa o mai faca odata. Iti urez succes si ai girja ce faci.

| roSenD99 a răspuns:

Ar merita daca il iubesti mult.si ma intai trebuie sa vorbesti cu el fata in fata si sa vezi daca chair vrea si vrea sa fie serioasa pe bune