| gingergirl1 a întrebat:

Hey! Ma confrunt de ceva vreme cu o problema! Incerc sa fiu indiferenta,sa-i arat ca nu-mi pasa,sa trec peste tot dar...
Este vorba despre un baiat! L-am placut,cand a aflat m-a facut in toate felurile sad Ca sunt proasta,nebuna,se uita urat la mine,radea pe la spatele meu etc.Dar de ceva timp ma omoara cu privirea lui! Cand cobor jos (la scoala eu stau la etaj,el la parter) fix la mine se uita, la nimeni nu se mai uita asa! Care-i faza ca ma innebunit!? Nu stiu ce sa mai cred! Mereu vorbeste cu prietena mea cea mai buna, adica se cunosc etc si ii place de ea15% deci practic nu am nici o sansa! Eu nu vorbesc foarte des cu el,nu ne prea cunoastem etc.
Vreau sa il uit,sa nu mai fiu atrasa de el dar e asa de dragut! Stiu,sa imi gasesc pe altulthinking E un baiat care vorbeste cu mine, ma face sa rad si multe altele dar nu vreau sa imi placa de el, nu vreau sa mai sufar inca odata!
Ce sa fac?crying

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ce sa faci...hm,cand nu stii ce sa faci, astepti!
Si-i lasi pe ceilalti sa faca, tu doar ii observi.
Baiatul de care iti place, a mai "crescut" si si-a schimbat optica.
Trebuie sa intelegi ca baietii functioneaza altfel decat fetele.De cand se nasc,cresc intr-o lume fantastica si dura,populata cu eroi,supermani,masini,camioane gigant,extraterestri,lupte,jocuri violente,fetele le par niste fiinte insipide si incolore,nici nu le observa,ele sunt prea "slabe" pentru a fi considerate un adversar serios.
Asta,pana se trezesc ca le atrage atentia o fata,pana cand observa ce ochi frumosi are sau ce frumos rade sau ii cade parul pe umeri...happy
Atunci,inteleg ca ceva "altceva" se petrece cu ei si ca fetele sunt singurul lucru care merita luat in seama,de fapt.
Baietos pana-n maduva oaselor,baiatul care-ti place,a reactionat urat initial,dar i-ai atras atentia.
Te-a observat,te-a cantarit si,tot ce e posibil,a decis ca-i placi sau inca te studiaza,dar ca sa continue s-o faca,parerile lui sunt pozitive.
Lasa-l sa se uite la tine cat vrea,stie c-a gresit,daca vrea ceva cu tine,va fi foarte interesant de urmarit,un spectacol intreg!
Asadar,asteapta,continua sa te comporti exact ca si pana acum si asteapta-te(zic eu) sa te trezesti bagata in seama mai des,ba chiar sa iti transmita prin prietena ta diverse mesaje sau intrebari...
Cu colegul tau care te face sa razi poti pastra o amicitie frumoasa,dar sa fii foarte atenta,baiatul poate te place si s-o fi apropiat din alte motive de tine,daca nu vrei nimic cu el,lamureste-l,nu-i da sperante false,nu-l rani,vezi si tu ce rau e sa te raneasca cineva...
Si, asteapta.
Pentru ca tu, il vrei pe primul.
Pana nu-ti iese din minte si din suflet, nici un altul nu te va putea face fericita, nici macar multumita!
Sa ai grija si minte!

6 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Pai si eu cred acelasi lucru ca si el..Scuza ma ca ti zic dar poate asa iti fac un bine! Data viitoare invata din greseli si nu le mai repeta!

| AliGab a răspuns:

Sa il lasi pe cel care a ras de tine si sa fii cu cel care iti arata ca te place cu adevarat. Sau sa fii singura daca asta ti-e alegerea. Succes

| Voidwithin a răspuns:

E chiar atat de greu sa uiti pe cineva, mie mi se pare greu sa pui un gand bun pentru cineva ala este un efort.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Din cauza faptului ca stai si suspini dupa un baietel imatur care nu te merita ai putea sa pierzi atentia altor baieti care chiar te plac. In orice caz e prea devreme sa te complici cu baieti, iubiri si relatii. Mai asteapta..mai bucura-te de alte lucruri frumoase ale vietii.

| xCrazyGirl a răspuns:

Incearca sa-l uiti. e cel mai bine

| 26Geo a răspuns:

Pai ce poti sa faci draga mea, nimic, asteapta-l pe fat frumos ala sa isi bata joc de tine.Adica,de ce sa incerci o relatie cu baiatul ala care te face sa te simti bine? ....Nu fi nebuna, alege-l pe fat frumos.Eu asa as face.Bafta