| Dana1793 a întrebat:

Hey. Ma confrunt si eu cu o problema. De cateva luni am inceput sa ies cu un tip. Nu m-am atasat prea mult de el pentru ca n-am iesit asa des, nu era nimic oficial intre noi doar niste nopti petrecute impreuna. Am acceptat asa situatia pentru ca nu voiam sa renunt la el, era diferit de tot ce avusesem, imi placea sa imi petrec timpu cu el, sa vorbesc cu el. Ce m-a uimit e ca am realizat ca e un fel de eu in varianta masculina, m-am descoperit in el pur si simplu (e ciudat de explicat). In perioada asta mi-am calcat pe orgoliu pentru el, am lasat mereu de la mine pentru ca stiam cat de incapatanat si egoist poate fi (like me) si nu voiam, cum am mai zis, sa-l pierd. Acum cateva zile ne-am certat, motivul: l-am rugat sa ne intalnim intr-o seara, el stiind cu o zi inainte, in ziua respectiva l-am anuntat sa nu uite si mi-a raspuns abia peste nu stiu cate ore spunand ca abia a ajuns acasa si ca e obosit. Nu sunt genul de persoana care sa se intereseze cu cine/unde a fost, doar l-am intrebat daca mai vine, tinand-o pe aia ca e obosit, m-am enervat cum imi facea si el mie cand nu faceam ca el si i-am dat un verdict ori iesim ori sa nu mai incerce sa dea de mine. Of course it was the second answer! Acum nu stiu ce sa fac, As putea ori sa las totul asa ori sa-mi calc a mia oara pe orgoliu si sa-mi cer iertare. Nu stiu ce sa fac, pur si simplu parca simt ca-mi lipseste ceva acum ca stiu ca n-o sa ne mai vedem sau n-o sa mai vorbim. Prietenelor nu le pot spune, adevarata poveste cu el n-o stie nimeni. Ce ma puteti sfatui? Vreau putin ajutor, aici mi-am pus ultima speranta.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca se intoarce la tine, inseamna ca si el simte ceva pentru tine. Daca nu, vasleste inainte fara el.

| reversethiscurse a răspuns:

Nu crezi ca ti.ai calcat de prea multe ori orgoliul in picioare? Lasa.l si pe el sa faca compromisuri pentru relatia voastra. daca nu v.a face inseamna ca nu tine la tine