Hey. Ma confrunt si eu cu o problema. De cateva luni am inceput sa ies cu un tip. Nu m-am atasat prea mult de el pentru ca n-am iesit asa des, nu era nimic oficial intre noi doar niste nopti petrecute impreuna. Am acceptat asa situatia pentru ca nu voiam sa renunt la el, era diferit de tot ce avusesem, imi placea sa imi petrec timpu cu el, sa vorbesc cu el. Ce m-a uimit e ca am realizat ca e un fel de eu in varianta masculina, m-am descoperit in el pur si simplu (e ciudat de explicat). In perioada asta mi-am calcat pe orgoliu pentru el, am lasat mereu de la mine pentru ca stiam cat de incapatanat si egoist poate fi (like me) si nu voiam, cum am mai zis, sa-l pierd. Acum cateva zile ne-am certat, motivul: l-am rugat sa ne intalnim intr-o seara, el stiind cu o zi inainte, in ziua respectiva l-am anuntat sa nu uite si mi-a raspuns abia peste nu stiu cate ore spunand ca abia a ajuns acasa si ca e obosit. Nu sunt genul de persoana care sa se intereseze cu cine/unde a fost, doar l-am intrebat daca mai vine, tinand-o pe aia ca e obosit, m-am enervat cum imi facea si el mie cand nu faceam ca el si i-am dat un verdict ori iesim ori sa nu mai incerce sa dea de mine. Of course it was the second answer! Acum nu stiu ce sa fac, As putea ori sa las totul asa ori sa-mi calc a mia oara pe orgoliu si sa-mi cer iertare. Nu stiu ce sa fac, pur si simplu parca simt ca-mi lipseste ceva acum ca stiu ca n-o sa ne mai vedem sau n-o sa mai vorbim. Prietenelor nu le pot spune, adevarata poveste cu el n-o stie nimeni. Ce ma puteti sfatui? Vreau putin ajutor, aici mi-am pus ultima speranta.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Nu crezi ca ti.ai calcat de prea multe ori orgoliul in picioare? Lasa.l si pe el sa faca compromisuri pentru relatia voastra. daca nu v.a face inseamna ca nu tine la tine
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.133.141.201) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro