| Bella_1624 a întrebat:

Hey! Ma numesc Adriana si as avea si eu o intrebare:
Anul trecut m-am indragostit de un baiat, il iubeam extrem de mult, dar din pacate el nu a putut sa-mi raspunda sentimentelor, ori cat incerca sa tina macar la mine pentru inceput iar apor sa ma iubeasca nu putea. Am ales sa fim frati si acum ne intelegem foarte bine, ne vedem zilnic, iesim impreuna doar noi 2, ne spunem problemele si bucuriile. Intr-o zi din martie cand vorbeam cu el m-a invitat intr-o conferinta cu mai multi prieteni de ai lui, si am cunoscut un baiat pe nume Cristi. Desi el avea o prietena de 10 luni il placea un pic de el, am inceput sa vorbim mereu, iar cand nu eram la calculator vorbeam prin mesaje sau ma suna. El imi zicea ca il fac sa rada si il fac fericit, mai fericit decat iubita lui pentru ca ei se certau mai tot timpul atunci. Dupa cateva saptamani, chiar in noaptea de Inviere mi-a spus ca s-a indragostit de mine si ca ma iubeste si atunci i-am recunoscut si eu ca il iubesc. A vrut sa vina la mine sa ma ude in a 2 a zi de pasti, dar eu nu am dorit pentru ca erau ai mei acasa si ei mereu se agita sa faca curatenie cand vine cineva chiar daca este curat. Ne-am intalnit intr-o zi si am fost al lui si el al meu zilele treceau si eu il refuzam sa ne mai vedem sau ii promiseam ca vin si nu mai mergeam iar el ma astepta degeaba, am fost proasta ca nu ma duceam stiu dar imi era intr-un fel frica pentru ca el vroia doar sex in ultima vreme i-am frant inimioara spunandu-i ca ne vedem si nu mergeam, tot amanam de pe o zi pe alta pana a inceput sa-mi vorbeasca urat. Sora mea a citit toata arhiva mea cu el si ne-am certat, a zis ca el NICIODATA nu o s-o lase pe ea pentru mine si ca ma duce cu vorba, ca lui ii trebuie doar sex. Dar ea nu stie ce am vorbit cu el fata in fata. Mi-a zis ca daca nu ma comportam asa cu el eram de mult impreuna. De ziua lui a vrut sa vina la mine si sa o lase pe ea, la fel si la aniversarea lui de 1 an impreuna dar proasta de mine l-am refuzat. Va roooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog ajutati-ma vreau foarte mult sa fiu cu Cristi, il iuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubesc foarte mult si as risca pentru el adica ma refer ca sora mea m-a amenintat ca de mai vorbesc cu el ii zice la parintii mei ca nu mai is virgina si ca o facem fara prezervativ... va roooooooooooooooooooooog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| MichaelJJackson a răspuns:

Problema e ca tu nu ai acceptat cand ai avut ocazia, incearca sa-l tii mai aproape de tine, accepta ce trebuie! gandeste-te la binele tau, mai intai, sper ca ti-am fost de folos. Fundita?big grin

7 răspunsuri:
| TraficDeMentosane a răspuns:

NU daca tu nu ii zici.atc nu pentru ca daca era chiar asa ca te iubeste p uh atk s'ar fi despartit de ea de mult oh go on asa ca eu zic sa nu mai crezi tot ce zice.

de ex. daca uh ai sta cu cineva. si te'ai indragosti de altcinv atc nu te'i desp de actualul? si ce risti uh ...ca el risca sao pearda p aia daca sta cu uh...raised eyebrows mai bine gandeste-te ca mie nu mi se pare chiar sincer baiatu asta(dupa ce ai zis uh)

| narcisa a răspuns:

Eu cred ca trebuia sa ii zici de la inceput ceea ce vrei si ceea ce nu vrei. o relatie nu se bazeaza doar pe sex.eu zic ca ar trebui sa te duci la el si sa ii zici de ce nu vroiai sa te intalnesti cu el si asa poate va intelege ca o relatie cu o fata nu o ai doar pentru a face sex.in ceea ce o priveste pe sora ta ar trebui sa nu se bage in viata ta. fundita?

| dixx a răspuns:

Buna Bella! :] Din cate am citit eu, mie mi-a sarit in ochi o chestie, t vrea doar pentru sex. NU crede in vorbe, ca t iubeste ca nu stiu ce, bine poate tu chiar il iubesti, dar dragoste cu sila nu se poate! Sau daca chiar t iubeste asa cum zice el, atunci fa`i pe plac, nu ma refer sa i t daruiesti, fa`i p plac in alte chestii, si apoi explica`i ca ai sa fii a lui dupa mai mult timp petrecut impreuna, 8-9 luni sa aveti macar incredere unul in altul. Sper ca te-am ajutat! Succes si nu ceda asa repede tu o sa ai d pierdut! :] stii tu cum is baietii! Bye!:*

| Bella_1624 explică:

Am uitat sa precizez ca intrebarea este "Cum sa fac fim impreuna?" si daca da "Cum?"

| Bella_1624 explică:

Da, stiu ca nu am acceptat cand am avut ocazia dar si acum ma cheama, eu il iubesc, la fel si el, mi-a jurat pe icoana si asta chiar cred! Dar va intreb daca ar trebui sa risc sau nu. El mi-a zis "viata e mereu un risc, castigi sau pierzi macar ai incercat". Dar daca risc ca parintii mei sa afle ca o fac fara sa ma protejez macar sa stiu ca raman cu el. Helpbig grin

| Bella_1624 explică:

Dar este inca cu prietena lui, dar se cearta mereu si el vine la mine. Mi-a spus ca daca nu ma comportam asa cu el si ma duceam sa ma intalnesc cu el eram de mult impreuna pentru ca eu ii ofer ceva ce ea nu i-a dat pentru ca nu suportabig grin si mereu imi zice ca ma iubeste mai mult ca pe ea. El vrea o iubita fara limite, vrea sa faca TOTUL cu ea iar eu ii ofer acel TOT pe care il vrea elbig grin. Daca ii dau tot si ne vedem mai des o sa se desparta de ea?

| 구미호 a răspuns:

Lasa-l in pace gaseste alt baiat.Mai dragut.$$-