Problema e ca tu nu ai acceptat cand ai avut ocazia, incearca sa-l tii mai aproape de tine, accepta ce trebuie! gandeste-te la binele tau, mai intai, sper ca ti-am fost de folos. Fundita?
NU daca tu nu ii zici.atc nu pentru ca daca era chiar asa ca te iubeste p uh atk s'ar fi despartit de ea de mult asa ca eu zic sa nu mai crezi tot ce zice.
de ex. daca uh ai sta cu cineva. si te'ai indragosti de altcinv atc nu te'i desp de actualul? si ce risti uh ...ca el risca sao pearda p aia daca sta cu uh... mai bine gandeste-te ca mie nu mi se pare chiar sincer baiatu asta(dupa ce ai zis uh)
Eu cred ca trebuia sa ii zici de la inceput ceea ce vrei si ceea ce nu vrei. o relatie nu se bazeaza doar pe sex.eu zic ca ar trebui sa te duci la el si sa ii zici de ce nu vroiai sa te intalnesti cu el si asa poate va intelege ca o relatie cu o fata nu o ai doar pentru a face sex.in ceea ce o priveste pe sora ta ar trebui sa nu se bage in viata ta. fundita?
Buna Bella! :] Din cate am citit eu, mie mi-a sarit in ochi o chestie, t vrea doar pentru sex. NU crede in vorbe, ca t iubeste ca nu stiu ce, bine poate tu chiar il iubesti, dar dragoste cu sila nu se poate! Sau daca chiar t iubeste asa cum zice el, atunci fa`i pe plac, nu ma refer sa i t daruiesti, fa`i p plac in alte chestii, si apoi explica`i ca ai sa fii a lui dupa mai mult timp petrecut impreuna, 8-9 luni sa aveti macar incredere unul in altul. Sper ca te-am ajutat! Succes si nu ceda asa repede tu o sa ai d pierdut! :] stii tu cum is baietii! Bye!:*
Am uitat sa precizez ca intrebarea este "Cum sa fac fim impreuna?" si daca da "Cum?"
Da, stiu ca nu am acceptat cand am avut ocazia dar si acum ma cheama, eu il iubesc, la fel si el, mi-a jurat pe icoana si asta chiar cred! Dar va intreb daca ar trebui sa risc sau nu. El mi-a zis "viata e mereu un risc, castigi sau pierzi macar ai incercat". Dar daca risc ca parintii mei sa afle ca o fac fara sa ma protejez macar sa stiu ca raman cu el. Help
Dar este inca cu prietena lui, dar se cearta mereu si el vine la mine. Mi-a spus ca daca nu ma comportam asa cu el si ma duceam sa ma intalnesc cu el eram de mult impreuna pentru ca eu ii ofer ceva ce ea nu i-a dat pentru ca nu suporta si mereu imi zice ca ma iubeste mai mult ca pe ea. El vrea o iubita fara limite, vrea sa faca TOTUL cu ea iar eu ii ofer acel TOT pe care il vrea el. Daca ii dau tot si ne vedem mai des o sa se desparta de ea?