| HelpBoy a întrebat:

Hey ma puteti ajuta si pe mine cu niste mici sfaturi
Deci saptamana asta am avut certuri cu iubita gramada pe niste banalitati si am cam tipat la ea sad si imi pare rau sad intrebare este cum as putea sa ma revansez mai mult decat sa imi cer niste simple scuze big grin Eu o iubesc enorm si chiar vreau sa ii arat ca imi pare rau sad

5 răspunsuri:
| DeeaMack a răspuns:

Pai ia un trandafir rosu spune-i o declaratie cu ce simti si la final spune-i ca o iubesti funda?

| PsychologistT a răspuns:

Du-i un buchet mare de flori rosii, sa semnifice iubirea pe care i-o porti, de preferat trandafiri.

| neutrino a răspuns:

In primul rand iti recoman sa vezi filmul Love Story. Apoi, fara dorinta de a te supara, daca fata nu este prea "isteata", atunci pe langa scuze, poti incerca si cu un buchet de flori. In caz contrar, fata nu te iarta, pentru ca ei inca nu-i trebuie un " stapan", ea isi doreste, ca orice fata, un iubit care sa o si respecte. O seara buna si "La multi ani!"

| HelpBoy explică:

Nu fratilor sunt prea banale astea...

| Mimy123 a răspuns:

Spune-i cat poti tu de sincer unde a fost problema, de ce ai tipat. Spune-i ca stii unde ai gresit, si ca iti pare rau. Nu trebuie cadouri, flori, sau alte chestii. Spune-i doar ce vrea sa auda. Comunicarea este cheia!