| Crazydyana a întrebat:

Hey....Ma scuzati ca pun intrebarea asta, dar c inseamna petting? Funda celui mai complex raspuns!:*

Răspuns Câştigător
| Stelistull a răspuns:

Salut! Petting este un cuvant englezesc ce inseamna: pipaiala.Te-ai prins nu, laughing
Funda daca te-am ajutat! Daca e ceva in neregula spune-mi.

3 răspunsuri:
| BEmanuel87 a răspuns:

Credeam ca dai funda celui mai complet raspuns, nu celui mai complex. Ma rog. Nu am nevoie de funda, iar ca sa faci din raspunsul asta un raspuns complex e totodata problematic si inutil. Problematic pentru ca raspunsul e chiar simplu si nu prea suporta grad complex, iar inutil pentru ca daca as deveni complex in raspuns nu ai mai intelege.

Petting-ul tine de pipairi, atingeri, saruturi - orice tip de activitate de natura sexuala care nu implica penetrare.

| Nico_Mary_1990 a răspuns:

Ce este petting-ul? Sa va uitati in ochi, sa va tineti de maini si sa va sarutati - la un moment dat devine plictisitor si doriti mai mult. Petting este termenul englezesc pentru alintat, giugiulit, pipait, pupacit. Aproape toti baietii si toate fetele sunt curiosi sa decopere corpul sexului opus. Riscuri specifice: Transferul de fluide de la organele genitale ale unui partener la ale celuilalt poate duce la sarcina sau la boli cu transmitere sexuala. Cea mai buna protectie o reprezinta cunoasterea partenerului, a istoriei lui sexuale si testarea împotriva bolilor.

| Skeez a răspuns:

Pur si simplu se refera la a face sex fara organele genitale.
Adica cu mana, limba, gura etc.