Poate ca esti prea mica si faci ceva interzis, care iti supara parintii... de aici si starea de vinovatie.
Probabil nu ai o relație stabilă, de aici senzația că ești folosită.
Când mai simți asta, gândește-te că și tu, la rândul tău, te-ai folosit de purtătorul de penis pentru satisfacția proprie.
Buna.Nu cred ca este vorba de asexualitate, ci maidegraba de toate prejudecatile si etichetele misogine, pline de ura aruncate de societate asupra femeilor care se bucura de sex, etichete care te-au ajuns din urma si te afecteaza negativ din punct de vedere psihologic.Nu cred ca e nevoie sa iti amintesc care sunt acelea, avem si pe aici pe TPU destule personaje care corespund.
Mai depinde si de parenerul de sex care iti poate influenta considerabil perceptia ta asupra intregului act sexual prin vorbele/comportamentul din timpul partidei si/sau de dupa.
Nu prea iti place cei cu care tio tragi, nu te atrag, o faci acolo sa fie, sa te simti tu bine atunci pe moment, dar dupa te trezesti la realitate
Probabil nu o faci cu cineva care te iubește și nici tu pe el.
Adică practic o faceți doar din plăcere și nimic mai mult.
Dar dacă aceste gânduri se regăsesc într-o relație, trebuie sa discuți cu partenerul despre asta și să găsiți o soluție optimă.
In ceea ce privește prima parte, nu știu ce sfat ți-aș putea da
Daca erai asexuala nu faceai sex pana acum.
Parerea mea e ca mintea iti joaca feste si ar fi bine sa ignori acele stari, cred ca e vorba doar de anxietate.
Posibil sa fie din cauza persoanei de langa tine. Noi nu iti putem spune de ce se intampla asta ca nu iti cunoastem povestea vietii sa ne dam seama cum, unde a inceput aceasta problema, cat si gandurile si sentimentele tale. Doar un psiholog poate afla, cu ajutorul tau. Are legatura cu tine, asta e clar, cu trecutul tau, cat si cu persoana de langa tine, nu te-ai fi simtit asa daca totul ar fi fost ok, undeva este o trauma care are legatura cu vinovatia dupa sex.
Hei. Vinovăția nu înseamnă asexualitate, dacă era asta ai fi fugit de sex ca focul de apă. Așadar subconștientul lucrează și chiar dacă pe moment nu realizezi, tu sigur te simți vinovată pentru ceva, caută adânc în interiorul tău să vezi despre ce e vorba. Poate ai sentimente față de altcineva, poate că te simți vinovată chiar față de tine însăți sau poate față de el pentru că în mintea ta consideri că i-ai greșit cu ceva. Succes!
Spune-mi mai multe despre cum nu esti de acord cu misoginismul, insa il practici cu multa placere, dupa cum se vede.
Unde il practic
In cele 2 raspunsuri ale tale de mai sus.Insulti o femeie pentru ca face sex.Iar in discutia anterioara ai zis, in caz ca nu iti amintesti replica ta foarte inteligenta, de inceput :,, Taci dracu ba toate femeile sunt la fel niste obsedate de sex'' In locul tau m-as uita in oglinda si as mai reduce din ipocrizie.
Evident, este rusinos sa faci sex inainte de casatorie cu un barbat de care cel mai probabil te vei desparti, imagineaza ti sa iti pupi copilul dupa ce ai facut sex oral unuia care nici macar nu e tatal sau wtf, insulta mea este totalmente justificata si nu vad nimic ipocrit, de asemenea, nu vad ce am zis gresit mai inainte, am spus doar fapte
Da...e cat se poate de scarbos la o femeie, insa cand un barbat o face nu-i nimic, el doar exploreaza si nu e pacat.Nu-i ca si cum barbatul ala poate are si el copil, o mama, o sora, tata, imagineaza-ti cand ii pupa.
Cum spuneam:
https://media.tenor.com/KHu0RQ8IWI4AAAAC/troll-detected-troll.gif
Dublu standard much? Reciteste-ti raspunsurile anterioare,, nu sunt de acord nici cu misoginismul ci nici cu misandrismul, daca erau sexele interschimbate as fi reactionat similar'', incearca sa pui in aplicare si nu mai da dovada de ipocrizie.
Poate partenerul tau nu iti ofera incredere si siguranta. Poate fi si asta un motiv.