| avkat a întrebat:

HEY! Mai demult domnul prof' de muzica(care face toata scoala sa rada si nu e cu nasul pe sus)i-a prezentat prietenei mele un baiat (cu ochi albastri) si de vreo cateva zile acel baiat se tot uita la mine.De exemplu azi in pauza mare(cand ne scoate pe toti afara)stateam pe baca cu fetele si el a trecut pe langa noi si s-a uitat atat de insistent la mine incat pana si prietenii baiatului pe care-l plac au inceput sa-si dea coate si altele+ca dupa ce a trecut de noi si-a intors capul si se tot uita(mentionez ca eu eram singura care statea pe baca si prietenele mele erau intoarse cu spatele la curte). Ce ar trebui sa inteleg din toate astea?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De ce trebuie sa cauti explicatii fantastice in fiecare privire. Nu iti mai face iluzii si inchipuieli, lasa timpul sa treaca.

| Elena1234456 a răspuns:

E doar o privire draguta. Poate ti se pare, desi eu inclin sa cred ca te scana happy.

| tomtom_7971 a răspuns:

Ca te-ar...invita la un suc...cred apropo se mai poarta sau e treaba mai simpla in ziua de azi
!

| carollina a răspuns:

Era profesorul mocuta?

| BarBye a răspuns:

Poate te place si o fi timid de nu poate sa-ti zica tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era Robocop.Iti scana toate dimensiunile.Mai trebuie grupa de singe dar e nevoie de un anumit contact.

| redshark8 a răspuns:

Te place! lol sau vrea sa te agate