| Oana157 a întrebat:

Hey.

Mi-am inceput viata sexuala cu iubi de ceva vreme, eu am 18 ani el 19.

Am facut doar protejati. Dar ma tenteaza sa incerc neprotejata. E adevarat ca mult mai misto?

Si cum ar trebui sa procedez avand in vedere ca nu vreau sa raman?

Va pup!

Răspuns Câştigător
| Negoiu a răspuns:

Dacă ai ciclu regulat, cinci zile înainte de începerea lui şi cinci după nu prea ai cum să rămâi. La mine a funcţionat ani de zile. Nu se rămâne atât de uşor însărcinată, când am vrut să avem copii am avut nevoie de patru luni să rămână. Soţia nu a luat niciodată anticoncepţionale, prezervativul nu-l suport, mai bine lipsă! Dar femeile sunt diferite, unele rămân însarcinate mai uşor, unele mai greu, unele deloc! Eu nu dau sfaturi, e viaţa şi sănătatea ta!

| Mkeynes a răspuns (pentru Negoiu):

CUM prez nu il suporti e posibil ca sa nu simti placere din cauza prezervativului?

| Negoiu a răspuns (pentru Mkeynes):

Eu termin mai greu (şi asta e o problemă, mai rară e drept, nu numai ejacularea precoce) şi dacă pun prezervativ problema devine „spinoasă" când mi se spune: „Te rog lasă-mă că nu mai pot!" plus senzaţia de „a înota încălţat", aşa e la mine!

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ati putea sa faceti cand esti pe ciclu sau inca vrreo 4-5 zile de cand ti se termina menstruatia, depinde de durata ei si daca e sau nu regulata. Citese despre metoda calendarului, ca sa fiti sigur e bine sa folositi si metoda retragerii adica sa nu se termina totusi in tine, asa pentru linistea voastra.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Anticonceptionale prescrise de ginecolog.

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Sexul neprotejat este mai misto dar periculos.

| Andreeush a răspuns:

Încearcă alte metode de protecție, altfel sunt riscuri să rămâi însărcinată.

| minrest a răspuns:

Este mai placut pentru barbat, pentru femeie este acelasi lucru, caci numai barbatului i se interpune ceva intre senzorii din pielea lui si pielea partenerei. Femeia simte prezervativul, nu piele, dar se simte la fel. Dar, nici pentru barbat nu e mai placut, dupa ce se obisnuieste cu prezervativul. Oricum, poti sa faci, cu protectie dubla: perioada infertila plus anticonceptionale.

| SG1995 a răspuns:

Hm există 3 metode posibile:
Anticontraceptive (nerecomandat) îți deregleză hormoni
Metoda calendar (nesigur) trebuie să ai ciclu regulat știi ultimile 6 ciclcuri ca să poți calcula perioada infertilă, dar tot există o sansă de sarcină de 10%
Inel vagina sau un sterilet ambele sunt cele mai eficiente metode după prezervativ.

| Plato a răspuns:

Daaa, e mult mai misto. O cutie de prezervative sau un biberon... tot acolo iesi.

Răspuns utilizator avertizat
| Stropdeploaie a răspuns:

Doar la o sarcină nedorită te gândești? La vreo boala, te ai gândit?)))

| SG1995 a răspuns (pentru Stropdeploaie):

Dacă au relație stabilă ce boală să ia, și dacă a întrebat de contracepție sigur s-a gândit deja la o eventuală sarcină neprevăzută.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Daca iubi tau nu are experienta atunci sunt sanse mari sa ramai. N-o zic eu care sunt virgin, dar gandeste logic, daca nu are experienta, poate n-o sa-si dea seama cand s-o scoata si o poate face prea tarziu. Asta e o problema pana si pentru aia cu experienta. Mai degraba ar trebui sa nu te risti.