Hey stiu cum e... uite nu prea e normal ca o fata sa-i ceara prietenia unui baiat dar sunt unele mai tupeiste sau cu mai mare incredere in ele care o fac fara nici o retinere acum depinde cum esti tu daca esti ca mine care nu prea preferi sa intrebi tu eu iti propun sa nu o faci adica doar daca esti sigura absolut convinsa ca el te place iar daca esti din aia care nu ii prea pasa da-i drumul ce mai astepti ...stii cum procedez eu cand nu am tupeu sa vorbesc cu un baiat despre asta am scris tot pentru TPU si o fata s-a oferit sa ma ajute i-am dat id lui si a vorbit ea cu el pretinzand ca sunt eu si a mers foerte bine chiar dupa am fost impreuna daca vrei te ajut eu cu asta mi-ar face placere
Eu sunt baiat si iti sugerez sa ii spui neaparat pentru ca orice baiat ar vrea sa stie ce fata il place sau il iubeste. Eu sincer urasc minciuna si ascunderea de lucruri deci BAFTAAA!
Intreaba-l ce parere are daca voi doi ati fi impreuna. Si probabil apoi v-a urma un sarut ()bafta!
Te inarmezi cu putin tupeu,te duci la el,il privesti in ochi si-i spui"daca simti ceva pentru mine,n-ai decat sa-mi ceri prietenia!"Si te intorci si pleci! El o sa ramana cam interzis dupa faza asta insa,cum ai zis, baiatul trebuie sa ceara prietenia nu? Bafta si, capul sus!
Santem in sec 21... dar spune-i ca ai sentimente pentru el si daca il atragi ti-o va cere el
catyaida întreabă:
Oº°‘¨ ĺǾдNд ”¨‘°ºO întreabă: