| Denisa20000 a întrebat:

Hey... Mie imi place de un baiat, iar intr-o zi am pus-o pe prietena mea sa il intrebe daca ma place, l-a intrebat si a zis ca Da. I-am zis sa il intrebe deca vrea sa fie cu mine a zis ca da... Toate bune si frumoase pana cand o alta prietena care il cunoaste foarte bine mi-a zis ca nu ma place sad Acuma ce sa cred?

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ar trebui sa o crezi pe prietena ta si nu pe cea care il cunoaste bine pentru ca am impresia ca e cam invidioasa

| EnvyU a răspuns:

Nu crezi ca cel mai bine ar fi sa te duci singurica la baiatu ala sa vorbesti cu el? Sau daca vrei sa fi copilaroasa si sa te joci continua sa iti trimiti prietenele sa vorbeasca in locul tau. Ar fi foarte impresionat acel baiat daca ai veni la el sa ii spui ca il placi.

| December a răspuns:

Te fenteaza laughing ce e asa greu de inteles? E geloasa sau probabil ca il vrea si ea. Mergi tu repejor si frumos la baiat si discuta direct cu el. Fara alti intermediariwinking

| TheBlackAng3l a răspuns:

Buna intrebare laughing
doar nu o crezi pe ea cand baiatu te place si vrea sa fie cu tine
poate si prietenei tale ii place de el si e invidioasa
dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa iti incerci norocul cu acel baiat daca iti pace de el

| Cleopa a răspuns:

Nu crede nimic. mergi si intreba-l tu si recunoaste-i ca iti place de el...

| tania_5982 a răspuns:

Buna. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu baiatul respectiv, spune-i situatia, si vezi care e adevarul de fapt. Dar sunt aproape 100% sigura ca fata aia care il cunoaste il place si ea si e cam geloasa pe tine. Daca se dovedeste ca te-a mintit, eu ti-as recomanda sa nu mai fi prietena cu ea, sau cel putin sa nu mai fiti foarte apropiate. fundita?

| HisGirl a răspuns:

Te minte...este invidioasa straight face