| Roxx4you a întrebat:

Hey happy. mie imi place un baiat(mai mare cu 2 ani)...de la inceputul scoliibig grin. si avand in vedere ca in 2 saptamani se termina scoala, ma framanta gandul ca, desi il plac, n-am prea facut nimic legat de asta, sunt prea timida. el stie ca il plac, si cand am vorbit mai demult cu el a zis ca are prietena. de la un timp incoace, ma priveste incontinuu si se invarte prin preajma mea. eu nu stiu ce sa mai fac... uneori da semne ca ma place, iar alteori evita sa ma priveasca.eu sunt si timida, dar si putin orgolioasa. mi-e frica sa nu fac din nou aceeasi greseala, sa-i zic ca-l plac dar sa ma fac de ras. Si in 2 saptamani se termina scoala si nu stiu ce sa fac.va rog, niste sfaturisad. funda.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok. pai daca o iei asa inc ao dta anul strica.sau.daca nu asteapta si tu sa te mai priveasca. daca te cauta vorbeste cu el si vezi cat e de interesat de conversatie.
chiar daca scoala se termina in 2 saptamani vacanta nu se termina. poti vorbi cu el pe messthinking nicio problema. lasa timiditatea si in preajma lui incearca sa fii putin mai tupeista. happy
bafta :*

1 răspuns:
| lolly a răspuns:

Dupa parerea mea incearca sa gasesti un mijloc de comunicare(Mess-ul ), daca ii ceri nr de telefon spune ca esti obsedata de el asa de repede si nici nu il stii `prea bine`. Incearca sa te comporti normal sa nu ii dai fiori sa incerci sa formezi o relatie de amicitie. iesit afara vorbit pe mess, si pana la urma sa ii spui ce simti pentru elhappy Prin amicitie (sa-i devii amica) te apropii foarte mult de o persoana si reusesti sa aflii mai multe despre ea.Dar mai exista si posibilitatea sa va stricati viitoarea amicitie.happy Fa pasul `te plac de cand suntem amici` dupa ce consideri ca are ceva sentimente pentru tine iar tu trebuie sa le infloresti.