In primul rand incearca sa aflii daca mai are prietena. Daca mai are, las-o balta. Nu ai ce sa faci. Dar daca nu mai are, incearca sa vorbesti cu el. Ai spus ca te tot priveste si se invarte pe langa tine. Prinde ocazia si baga-te in vorba cu el, nu-i spune din prima ca il placi, asteapta sa vezi cum decurg lucrurile, cum se comporta cu tine, cum iti vorbeste, pe ce ton, si poate ai sa simti singura daca intr-adevar merita sa-i spui ca il placi sa nu. Succes!
Aww.Stiu cum e Nu vreau sa fiu pesimista, dar la mine ma ingora complet, si odata am incercat sa vorbesc cu el si m-am impiedicat de un tampit x( si am cazut M-am facut de ras, a fost ff penibil, dar am trecut mai departe! Eu cred ca la tine e cam 49% ca te place, poate ca e timid, sper sa nu ti se intample si tie ca si mie
Prin asa ceva trec si eu.defapt am trecut! Numai ca persoana de care imi plc nu are pr. Uite ce zic eu sa faci:afla mai intai despre el, daca mai are pr sau nu, si devin`o cea mai buna pr a lui pentru ca asa o sa iti spuna totul.Din ce in ce o sa fiti mai apropiati si o sa va puteti povestii absoult totul si poate o sa ajunga sa te placa.Incearca sa il analizezi sa iti dai seama daca te place sau nu pentru ca un semn tot o sa iti dea, apoi vb deschis cu el.Parerea mea e sa prinzi curaj si daca te faci de ras la el spunandu`i ca il placi atunci inseamna ca nu te merita! Bafta:* Funda?
Fi antena,afla nr lui de telefon de la pretene,sau id de mes ceva de la colegi pana mea,si zi ce simti pur si simplu,n-ai cum sa te faci de ras,daca erai putin mai perseverenta puteai sa ii faci avanduri cand iti tragea priviri gen ca te place. oricum mai bine zi prin sms,sau mesenger, bafta sau imbatat-te si prinde curaj asa fac eu cand e sa fac ceva ce imi e frica, ma fac vaza si vinde tupeul ca prin magie Bafta