anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey!
mie nu mi se pare normal k o fata sa-si inceapa viata sexuala prea devreme.insa multe isi incep la 14-15.ar fi o rusine pentru noi k nu ne-am inceputla varsta asta? mai ales daca ne intreaba un baiat e un pic stanjenitor in cazul in care el a facut-o si sunt multe motive pentru care eu nu mi-as incepeobig grin vooi ce parere aveti
?

Răspuns Câştigător
| cristyblondu a răspuns:

Deci in primul rand fii mandra ca esti virgina. in al doilea rand nu te lua dupa toate proastele si toate... ca sa nu le zic pe nume. si in al 3learand un baiat cand aude ca esti virgina la o varsta asa mai mare isi face o parere multa mai buna despre tine.da daca u ii zici la 15-16 ani pai stii ca nu mai sunt el atunci ce se gandeste stai ma asa daca nu mai ee o incerc si eu odata vad cum ee si trec mai departe sa fie la numar.si in ultimu rand cand o sa vrei sa faci treaba asta sa o faci cu o persoana pe care o iubesti si care merita si o faci atunci cand te simtii u bine si pregatita nu o faci la cheremu altora.deci cu cat mai tarziu cu atat mai bine nu face prostia sa o faci pe la 14-15 ani dupa aceea o sa regreti.bafta si astept o fundita:X

11 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Si mie mi se pare prostesc sa faci sata la 14, 15 ani. Dar ce sa faci, asta e spiritul de turma. Cica nu esti la moda daca nu o faci. straight face
Sa stii ca e mai frumos sa faci asta in noaptea nuntii si nu intr-o zi fara insemnitate.
Traieste-ti copilaria si nu te mai lua dupa altii fiindca aceia nu vor ajunge departe.

| zuzu a răspuns:

Depindehappy. Putine fete mai gasesti virgine la 16 ani. [trist]. Si totusi mie nu mi se pare ok' sa inceapa atat de devreme :].

| DizzyXD a răspuns:

Eu am o colega care s-a culcat cu gagicul ei de 28 de ani in clasa 7 eu fiind 10, de atunci s-a schimbat foarte mult, fumeaza, bea, e foarte nesimtita, e putred de bogata...
Din cate am obs. eu colegele mele o condamna, si in oras e cunoscuta ca o "mini parasuta" pentru ca ea s-a culcat decat cu asta.
Eu zic sa mai astepti, pentru ca acum corpul tau se dezvolta si un contact sexual iti strica corpul complet.

| Doηηa a răspuns:

Eu cred ca este o mandrie sa fii virgina, nu este o rusine! happy

| deeeeea1 a răspuns:

Este normal cum gandesti tu! O fata isi incepe viata sexuala cand este pregatita, dar se tine cont si de varsta pentru ca inceperea vietii sexuale presupune multe.Nu pot sa-ti spun o varsta potrivita pentru ca este atunci cand te simti pregatita.Nu este nici o rusine cand un baiat deschide subiectul asta, la urma urmei este decizia ta cand vrei sa-ti incepi viata sexuala. Sper ca am fost de ajutor:*

| razekery a răspuns:

14 ani putin cam devreme dar fiecare cu parerea lui tongue depinde cu cine si cum. daca ai fost cu acea persoana macar cateva luni impreuna si nu doar asa hai sa facem o treaba ca sa fie facuta. si depinde ce varsta are norocosul laughing daca e o varsta cu fata atunci nu prea sunt probleme tongue daca e mai mare cu mai mult de 1 an atunci inseamna ca a profitat de naivitatea fetei respective tongue

| Lore14785 a răspuns:

Scumpo, de ce esti una dintre tipele care critica alte fete? daca ele asa au simtit nevoia nu mi se pare o atitudine corecta fata de ele. NU consider ca avem dreptul de a judeca pe cineva. raised eyebrows in definitiv cine suntem noi ca sa criticam?! straight face Si nu are nicio legatura cu dezvoltarea...laughing)

| ilyloveyou a răspuns:

Hey pisy, eu mi-am inceput viata sexuala la 13 ani si e stanjenitor cand e intreaba un baiat.nu e nimic gresit in a te dezvirgina devreme de fapt nici nu e devreme.

| BoyOfHell a răspuns:

Sincer nici macar daca esti baiat nu ar trebui sa o faci. Presupune foarte multe asta, te poate schimba mult. Dar daca uni parinti nu au deschis inca acest subiect cu copii lor oh go on. Si chiar daca vrei sa o faci mai bine cu prot. La varsta asta suntem "fragili" emotionali foarte multe schimbari hormonale etcoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Msi de sfaturihappy
acum nici chiar la casatorie.e mai bine sa experimentezi da rnu asa devreme doar k totusi pentru unele fete e o rusine daca la varsta de 16-17 nu au facut-o k nah moda in ziua de azi e o destrabalare dupa parerea mea.big grin

| Raluca011 a răspuns:

Pareres mea e ca ar trebui sa asteptam pana la casatorie. Dar toti au o parere proprie. Chestia cu 'dezvirginare la 14 ani' aduce mai multe probleme. Poate nu pe moment dar cu timpul.