anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey!happy Multi imi spun sa fiu directa cu el, sa ii spun ce simt. Dar eu nici macar nu pot vorbi 5 minute cu el, pentru ca e distras de prieteni.
Niciodata nu am avut ocazia sa vorbim fata in fata, ci doar pe internet. El mi-a spus ca sunt draguta (de fapt asta e si motivul pentru care ma agit) Insa el are prietena si se pare ca nici amicii lui nu ma inghit (mare parte din ei ma cunosc).
Ce sa fac? Nu as vrea sa ma fac de ras in fata lui dar nici sa raman doar cu sperante. As vrea sa aflu ce simte, sau daca simte ceva pentru mine. Am incercat sa intru in gasca lui, dar nu ma accepta. straight face Si inca un lucru. De fiecare data cand trece pe langa mine (insotit de amici) le tot sosoteste ceva prietenilor lui.
Ma poate ajuta cineva?

2 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ai putea incerca sa nu mai eziti. Nu trebuie neaparat sa fii directa din prima. Poti bate niste apropouri si sa il faci sa inteleaga si fara sa ii spui direct ca il placi. E chiar mai bine asa. In primul rand trebuie sa il separi de prietenii lui. Cauta ca atunci cand e singur sa vorbesti cu el. Incearca sa afli ce simte pentru prietena lui. Intreaba si tu pe unii in care ai incredere. Apoi cand este singur il rogi sa te ajute cu ceva, motiv prielnic pentru a reusi sa vorbiti doar voi doi intre patru ochi. Pentru inceput e bine sa fie o atmosfera de relaxare, sa fie placut, cauta sa glumiti, sa va simtiti bine impreuna. Apoi poti face pasi mici spre mai mult de prieteni si sa vezi cum interpreteaza el si daca se retrage sau ii place. Abia si doar apoi incerci sa vorbesti cu el pe sleau daca inca mai ai indoieli. Pentru ca pana sa fie momentul de vorbit direct se poate sa iti dai seama ca de fapt el nu are de gand sa se desparta de prietena lui. Si apoi e destul de greu ca partenerul tau sa aiba un cerc de prieteni enervant. Crede-ma ca am trait pe propria piele asa ceva. Si nu am suportat. Oricat de bine pareau sa mearga lucrurile, am clacat. N-am putut suporta sa stau langa niste tampiti si am dat-o in bara. Ai grija. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa vb cu el atunci cand e singur