| MegaAaNnYy a întrebat:

Hey neatsa dragilor laughing deci : Care imi spune si mie partile de jos ale omului? [barbat femeie...ama2 ] sau site unde pot gasi va rog puppy dog eyes dau funda la cel care imi foloseste cel mai mult

8 răspunsuri:
| Cocolina6 a răspuns:

Chișoare draga le zice, chișoare...

| MegaAaNnYy explică (pentru Cocolina6):

Nu alea laughing)) mai sus... : ce au femeile si nu au barbatii? laughing ce au barbatii si nu au femeile? ...la asta ma ref laughing

| CynicalCunt a răspuns (pentru MegaAaNnYy):

Cock and pussy, we all know that. cock is also known as rooster and pussy is known as cat.

| razvee a răspuns:

Si la femei si la barbati, partile de jos sunt labele piciorului... de obicei, se baga in niste chestii, ce poarta numele de incaltaminte. cat de jos e partea la care te referi?

| razvee a răspuns:

Atat la femei, cat si la barbati, partile de jos poarta numele de laba piciorului... de obicei, se baga in niste chestii ce se cheama incaltaminte; depinde cat de jos sunt partile la care te referi tu...

| MotherfuckaJones a răspuns (pentru razvee):

You sir, are my hero! rolling on the floor

| razvee a răspuns:

Mai jos, mai sus... tot mai sus... probabil ca te referi la ce nu ai tu voie sa descoperi acum, dar timpul le rezolva pe toate. gandeste-te la "obiectele" alea ca o priza si un stecher (nu intreba de ce), doar ca nu au curent. si, de obicei, barbatii au marul lui adam, iar femeile nu (in majoritatea cazurilor). barbatii mai au gambe proeminente, cu par, amigdale si piept mai mic (de obicei) decat au femeile

| dannysandu a răspuns:

eu as spune organe genitalebig grin
depinde la ce te referi:*