| oOMeOo a întrebat:

Hey! Nu am avut curajul de ai spune ce simt baiatului din intrebarea anterioara, nu am curaj, fara el as putea pierde multe momente frumoase si relatii. Ce pot sa fac? Va rog dati-mi si mie un sfat exceptional(bun).

Răspuns Câştigător
| Dede99 a răspuns:

Pai... cel mai bine ar fi de i-ai spune setimentele fata de el. Daca nu o sa il pierzi [din propria experienta] deci fa-ti curaj si du-te spune-i ce simti fata de el si iti spun eu o sa te ajute mult daca ii spui tot ce simti pentru el big hug love strucklove struck Sper ca te-a ajutat cu ceva big grinkiss

5 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa fii tu insuti, el trebuie sa se indragosteasca de tine, nu de o alta infatisare.Fi draguta cu el, oferei multe zambete, pupici. si poate si imbratisari.

| LeontinAndrei a răspuns:

La problema cu timiditatea te pot ajuta. Am mai multe modalitati de a rezolva aceasta mica problema, fie prin sfaturi si exercitii fie putem incerca hipnoza (cu hipnoza o te pot ajuta doar daca esti din braila sau din Bucuresti). Iti voi pe privat id-ul meu si ma poti contacta daca doresti. O seara placuta iti dorescwinking

| HSM a răspuns:

Atata timp cat simti ceva pentru el trebuie sa iti faci curaj sa ii zici daca nu poti si pe ocolite dar sa inteleaga pentru daca nu il poti pierde pentru totdeauna dar daca te iubeste si el cu adevarat va avea rabdare cu tine dar nu il lasa nici tu prea mult.

| DdR a răspuns:

Sa incerci sa povestesti cu el, il iei moale, prima data incepand cu alt subiect, si incetisor incetisor, poate si cu ceva apropouri despre ce ai vrea ii spui : " uite, daca ti-as spune ca imi place de tine si as vrea sa te sarut ce ai face?". Ai putea sa ii spui ceva de genu, asta daca tu cu baiatul respectiv povestesti macar putin sau sunteti amici. Sper ca am fost de ajutor happy

| oOMeOo explică:

Nici unul nu a luat in considerare faptul ca sunt timda...