anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey *NU ESTE VORBA DE VIRGINITATE*. Am o intrebare, exista modalitati prin care imi pot da seama daca m-am nascut cu himen sau daca mi s-a rupt? Sau ce fel de himen am? Pentru ca mi-am bagat degetul adanc, iar himenul se afla la cativa mm cred ca 5 nu stiu. Nu mi-a curs niciodata sange la masturbare si nici nu m-a durut. Ps: degetul meu are 7 cm si sunt virgina

6 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Da, prin control ginecologic, medicul îți va da toate aceste informații. Oricum, himenul nu se află la milimetri distanță ci la centimetri. Este o membrană elastică, care se poate să nu se rupă de la primul con sexual, așa cum fetele care fac gimnastică de la o vârstă fragedă, pot prin exercițiu de șpagat, cu timpul să li se rupă himenul. Totul este relativ!

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

În era tehnologiei nu știi cum să îți vezi himenul?!?
Ia o cameră endoscopică și leag-o la laptop sau telefon și o ghidezi acolo și vezi totul pe ecran.
http://www.emag.ro/search/camera+endoscop/sort-priceasc

| Catrice a răspuns:

Te-ai născut cu himen ca oricare alta femeie laughing

| Lorennn a răspuns:

Nu iti poti da seama. Si cu degetul oricat de adanc l-ai baga nu o sa iti rupi himenul. Atunci cand o sa ai contact sexual va fi diferit si te va durea insa atunci vei afla daca ti se va rupe himenul sau daca nu ai

| AlexuTzzuAlex2000 a răspuns:

Baga o sticla de pepsi de 2.5 litri si vezi ce se intampla, daca paraie ca lubenita atunci e ok!