Da sigur te place e 100% de unde stiu: ptc sunt cam exact la fel ca el oricum te place sunt absolut sigur
Hey!
Din comportamentul lui fata de tine reiese ca te place! Iar in privinta faptului ca nu te prea baga in seama la scoala poate fi din faptul ca e timid cand vorbeste fata in fata cu tine chiar daca poate nu o arata(parerea mea).
pa-pa
Te place. fii sigura de asta. asa a fost si la mine si.a fost o relatie destul de frumoasa..insa tipu era cam gelos. sper sa nu fie si cazul tau :*
Sincer am dat de intrebarea asta intamplator si vreau sa zic ca tipul este gen melancolic glumet si timid as sublinia timid deoarece poate se da in *stamba* cu tine dar sa stii ca un baiat care se baga in seama cu o fata si continua acest lucru inseamna ca o place crede-ma pe cuvand sunt cam la fel App cel mai bine ar fi sa il intrebi a iti dau o sugestie cum sa o faci ia-l de man si dul undeva mai retras.
PS: a nu se lua in considerare daca: individul s-a combinat cu alt cineva sau u te-ai combinat cu alt cineva ok )
Mutubal întreabă: