anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey.nu stiu ce sa mai cred sau sa mai fac. a intrat intr'o stare de depresie nu stiu. abia mai pot vorbi cu el.cand suntem unu langa altul, e ok.ma rog.nici atunci nu sta cu mine cat as fi vrut desi imi spune ca nu se poate samd.suntem din orase diferite(nu foarte departe unul de celalalt). dar la telefon, abia pot vorbi cu el mai mult de 1 minut pentru ca il doare capulstraight face. e chestia ca il deranjeaza, streseaza ceva cu sanatatea lui, atmosfera deacasa nu stiu.il simt rece, retras. mi-e dor de vremurile cand vorbeam cu orele la telefon si de tot ce a fost pana acum. ce pot face? ma simt foarte singura. poate ca sunt egoista dar.tot timpul pleaca pe munte zicand ca"nu are ce face la el in oras". scuza asta nu am mai auzit'o.inainte nici nu vroia sa se duca. vroia sa stea cu mine de vorba tot timpul acum. poate ca sunt paranoia dar numai suport sa am si eu starea asta de tristetze si sa nu il pot scoate si pe el din starea lui. m-am obisnuit sa'l am tot timpul langa mine si acum e aiurea.

2 răspunsuri:
| alylove15 a răspuns:

Ar fi bine sa vorbesti cu el si sa ii spui ce te deranjeaza si sa il intrebi de ce s-a racit? si iti va explica el. Poate trece printr-o perioada mai proasta incearca sa te gandesti si la asta. Vorbeste cu el si spune-i ce te deranjeaza.

| mona a răspuns:

Cred ca s a plictisit de tine si gaseste pretexte sa nu stea mult cu tine, cine stie, nu l mai suna un timp vezi cum reactioneaza