Raspunsul la intrebarea ta este Nu. Totusi, exista o metoda de a reduce durerea, desi... ma indoiesc ca aveti cum sa o aplicati.
Studiile au dovedit ca durerile sunt reduse semnificativ atunci cand organismul este in apa (in cada, etc), ceea ce inseamna ca si durerea dezvirginarii poate fi redusa daca acest "proces" are loc undeva in apa (intr-o piscina, poate si in cada, etc). In concluzie raspunsul este tot Nu, fara durere nu se poate.
Omule,tu dai copy/paste de pe Google doar ca sa primesti funda?
Google? Se numeste cultura generala, prietene. Se cunoaste ca nu le prea ai tu cu cititul. Oricum apreciez interesul. Daca tu crezi ca eu fac ceea ce ai zis, te invit sa te uiti prin raspunsurile mele castigatoare si vorbim dupa. Salut.
Deci de aia nasc unele in cada?
Eu am intalnit niste fete care au spus ca n-au avut niciun fel de disconfort sau de sangerare...
Da. Sunt cercetari care au confirmat chestia asta. De asemenea nu este recomandat sa ai o rana deschisa si sa intri cu ea in mare. Sarea din apa va face ca durerea sa fie accentuata.
Legat de ce ai spus tu cu chestia de nascut in cada... apa trebuie sa fie PURA si NU apa de la robinet deoarece aceea este bogata in clor si alte chestii, lucru care pot afecta copilul si probabil si vaginul mamei care, in cele mai multe cazuri, este lezat.
Ok, merci de raspuns
Pentru putin.
Bună!
DA, se poate!
Cu cât eşti mai excitată, cu atât şansele ca să NU te doară sunt mai mari!
La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.
Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...
Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale este posibilă sângerarea.
Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764
Toate cele bune.
Pai durerea si sangele sunt descriptia a ceea ce simti, si ceea ce vezi cand esti dezvirginata, asa ca nu ne putem debarasa de ele.
Totusi tin sa-ti amintesc, ca a te dezvirgina inseamna a intretine prima ta relatie sexuala, nu ruperea himenului!
Mult noroc!
Pai te poti dezvirgina fara sa iti dai seama, prin exercitii fizice, deci nu doare neaparat dar in majoritatea cazurilor curge sange
Da,pentru ca depinde de organismul fiecaruia, Pentru ca sun fete calora nu le curge sange sau nu le dor.
mayafera4 întreabă: