| Ak69 a întrebat:

Hey! O întrebare cât de cât importantă, deci... Sentimentu' ăla de îndrăgostit in adevaratu' sens al cuvântului poate duce la apariția acneei? Adică eu m-am cam îndrăgostit de vreo lună și petrec timp cu persoana aia și tot de o lună acneea a început să ia amploare, mi-a apărut și pe piept, mâini, spate, față. Problema e că am 16 ani, trecusem un pic de problemele cu acneea, aveam uneori un coș pe față 2, dar nu era așa groaznic și poate și pe spate, dar acum sunt imposibil de mulți peste tot. Menționez că de masturbat nu am mai "practicat " de mai bine de 10-12 zile și așa si-nainte. Concluzie faptul' că te-ai îndrăgostit îți poate afecta tenul și duce la apariția acneei datorită hormonilor?

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Nu, asta e un mit din popor. Nici indragosteala nu produce acnee si nici masturbarea nu o face!

Acneea apare ca urmare a infectarii unor pori sau a unor dezechilibre hormonale. Este frecventa in adolescenta datorita schimbarilor hormonale si a tenului gras pe care multi adolescenti il au. Iti recomand sa mergi la un dermatolog pentru un tratament personalizat, sa ai grija la igiena, sa nu umbli prea mult cu mainile pe fata si sa nu iti storci cosurile.

9 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Dar ce e aia agnee?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Drolja):

Dar accnea, acnele? laughing nu il pot intreba ca mi-a dat ignore rolling on the floor

| Drolja a răspuns (pentru corbulalbrosu):

AK69, mă roagă corbulalbrosu să îți transmit asta: " te rog să mă ierți, deblochează-mă de la ignore și hai să ne împăcăm. kiss "

Nu trebuie să-mi mulțumiți.

| RAY a răspuns:

Ce legatura are iubirea cu accnea? ce legatura are iubirea cu hormoni? accnele sunt ceva normal la pubertate asta e concluzia

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu are nicio legatura indragosteala cu acneeea.
Potriveala este ca te indragostesti taman la adolescenta, perioada in care apare aceneea.
Sunt adolescenti care nu sunt indragostiti si au acenee.

| Mădă0611 a răspuns:

Stresul poate cauza acneea, si cand te indragostesti esti cam stresat.

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Eu as spune ca ai o stare de fericire si obsesie compulsiva, iar la varsta lor find la pubertate e normal sa aiba acneea

| Doub a răspuns:

Iubirea cauzează gripa porcină şi ebola. Deci, nu vă îndrăgostiţi copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ai coşuri pentru că te-ai îndrăgostit"
prostii, mergi la dermatolog, există chestii care îţi produc apariţia coşurilor.
De obicei sunt hormonale, faptul că eşti îndrăgostit nu te dereglează hormonal.

Întrebări similare