Si eu am patit asta.Totul a inceput prin clasa a 7a.Nu te speria.Hormonii baietilor sunt de vina, formele tale...Fii mandra Dar ai grija, nu le permite prea mult. Fa-te placuta dar nu descoperi tot
Pai n-a fost vacanta? cum s au dat la tine?
sau probabil au auzit vreo barfa prin scoala dspr tine si vor si ei sa se convinga
1. nu e iubire;
2. posibil ai forme;
3. stiu unii de altii, de asta te asigur eu .
Bafta.
Poate ca au auzit ca te lasi usor, ca esti o 'panarama'...asa reactioneaza ei cand aud de fetele mai usoare.
Si faptul ca nu ii respingi nu e bine deloc...adica te lasi 'atinsa' de 7?! Unde ajungi?
Daca ai anonimul verde la user cum sa inteleaga el decat faptul ca esti baiat.Anonimul e la genul feminin? La ce scoala inveti?
Floom posibil ai probleme la cap...in primul rand tocmai asta era ideea.ca sunt una dintre putinele fete care nu se lasa usor. poate panarama esti tu.anonimul verde e pur si simplu numele de la user. daca ai creier te poti uita la sex pe profil. da e greeeu pentru tine...fooarte greu
Vroiai sa ma uit si la profilul tau?
Cat despre cat de fecioara esti tu si neatinsa, cum naiba ii lasi pe aia sa te 'manuiasca' daca nu iti place?!
Si faza cu panaramele e adevarata, asa fac ei cand afla de una care se lasa usor (poate fi si un zvon) si faptul ca tu ii si lasi sa te atinga ii face sa fie mai indrazneti!
Nici macar atata lucru nu stiai? Cati ani ai? 2?
Asa sunt baietii... le place sa se dea la fete. Dar poate tu arati chiar bine, iar restul fetelor nu prea.
Nu trebuie sa te gandesti la pariuri sau altceva...
Ai face bine sa nu cazi!
Pana nu stii ceva sigur de sentimentele lor nu-i lua in seama. Daca chiar iti place unul... incearca sa vorbesti cu el!
Multa bafta. Sper ca te-am ajutat putin.
Floom e GREA de cap...am zis ca eu nu ma las usor...adica nu m-am lasat deloc.si tocmai asta ma mira. ca din pct asta de vedere chiar sunt exact opusul.de ''panarama'' cum zici tu.
SmQaLeXuTzz întreabă: