| alinutza4a a întrebat:

Hey! o prietena de-a mea, o colega buna mai bine zis, se comporta f ciudat. Cand vin in parc, sau la scoala doua alte fete (mai populare.etc)se duce sa stea cu ele fara sa ma cheme si pe mine.desi eu am fost prietena cu ea mult timp, cand apar fetele alea se comporta ca un catelus se duce sa stea si se vb cu ele. vrea neaparat sa fie si ea prietena cu ele pentru ca (. cred eu) ele sunt populare, se imbraca f frumos. ce sa fac ca sa o fac sa vrea sa stea cu mine sau sa-i explic ca fetele alea sunt fitoase etc. O alta prietena mi-a zis sa nu mai stau cu ea mereu, pentru ca atunci sa-si dea seama ca eu nu sunt la cheremul ei mereu si ca fara mine nici nu ar avea cu cine sa iasa afara. ce ziceti? pls eu tin la ea ca la o prietena, nu stiu cum de s-a schimbat in felul asta. scuze pe categorie dar chiar am nevoie de multe raspunsuri!

2 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

E prietena de forma. Scuza-ma ca poate sunt dur, dar esti de umplutura. Cind nu are pe nimeni, tu esti f buna pentru ea. Sta cu tine, vorbeste cu tine, etc, etc. Cind apare vreuna fitoasa, populara, uita de tine, si vrea sa vorbeasca cu aceea. Daca ti-ar fi prietena buna, ar sti sa te respecte, si sa te cheme si sa te prezinte acelor fete. Cind ai un prieten bun, te afisezi cu el, nu il lasi singur cind ai de-a face cu altii. Ea nu s-a schimbat, abia acum poti vedea cine e. Poate ca ar fi mai bine sa cauti o alta prietena, care sa stie sa te respecte, si, cind vorbeste cu alticineva, sa nu te faca sa te simti prost, dimpotriva, sa iti acorde atentia necesara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mai alinutza daca ea vrea sa stea cu ele las-o, acele fete daca sunt fitoase cum spui tu nu vor sta prea mult cu ea si cand ii vor da cu flit se va intoarce la tine si iti va cere scuze, dar daca face asa eu nu as privi-o ca prietena mea sincer, dar ma rog mult succces!