| sonya69 a întrebat:

Hey... o sa am banchetul de clasa a8a peste 2 saptamani. Stiu ca o sa ma intrebati de ce nu m-am dus sa imi aleg rochia mai din timp ca e prea tarziu. sincer nu am avut deloc timp. Am avut si o problema de sanatate, a trebuit sa ma ocup de probele pentru liceul militar etc. Ma gandesc foarte mult ce culoare sa imi aleg, ce rochie m-ar avantaja, ce tocuri sa imi iau, cum sa imi fac parul, ce machiaj sa port...

Mai intai sa ma descriu : sunt satena spre blonda, ochi verzi, 1, 69 m, par drept.

Daca imi puteti da cateva idei de culoare pentru rochie si machaj ar fi perfect.

Scuze de categorie...am mai pus-o undeva si nu am primit nici un raspuns. am nevoie urgent de ajutor!

Va multumesc anticipat,

Sonya

Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Imediat soniii :-x

| Anname a răspuns:

Http://www.stradivarius.com/......ted-dress-
este din stradivarius ( magazinul il gasesti in Bucuresti in AFI palace cotroceni mai exact la parter:) )
Rochia merge perfect cu niste pantofi siclam ( gasesti in leonardo) cu toc si un plic siclam.iar parul...iti poti face niste bucle usoare

| Iulia_6898 a răspuns:

Pai daca eesti blonda ti-ar sta foarte bine cu ceva alb, bleu, sau turcoaz. Daca nu ai o silueta de invidiat opteaza pentru ceva mulat pana la buric, ceva in gen strans cu un coret. avantajeaza foarte mult, iar in jos sa fie closh. Daca ai un corp deinvidiat ia ceva cu o bentita pe mijloc sa iti accentueze talia. Niste toculete, sa nu fie foarte mari. Parul sa fie ondulat la varfuri. machiajul sa nu fie foarte strident,, blondelor le stamai bine cu ceva mai finutz.de asta te asigur.Si sa nu te dai ca ruj, cauta un strugurel cu pensula bun, ceva mai rozaliu, in combinatie cu parul si ochii o sa fie beton.pup si sper sa te ajute ceea ce am scris.a era sa uit to have a verry good partybig grin