Nu pot sa inteleg, cum e posibil sa nu stii atata limba materna ca sa poti pune o virgula. Reciteste-ti postul si anunta-ma daca gasesti vreo virgula. ( Eu nu am gasit. )
Si da, te place baiatul. mai clar de atat ar trebui sa iti dea cu ceva in cap!
Ce sa zic, copilarii. Dai o sansa ca sa nu regreti, tu esti in masura sa iti dai seama daca te place sau nu, Citind o poveste fara sa cunosc deloc acea persoana, tinand cont ca sunteti si la varsta in care nu prea stiti ce e dragostea si faceti lucrurile doar din teribilism, nu pot decat sa imi dau cu parerea
Din ce am inteles eu,te place dar nu te place la modul ala de iubit-iubita, ci la modul ala baiat-aventura. Faptul ca lui nu*i pasa ca tu ai o relatie si ca vrea sa il pupi de fata cu amicii lui, e o tampenie, face asta sa se dea mare macho in fata lor. Faptul ca tu ii permiti sa faca asta, e si mai grav.Nu inteleg ce treaba are mami tau in chestia asta.Te duce si te aduce de la scoala, dar care e problema lui cu cine vii sau nu? Ca sa nu o mai lungesc mult, tu pentru el esti o aventura, nu e nimic serios in treaba asta.Asta e parerea mea, asta inteleg eu din ce zici.Bafta
Asa se pare ca te place, il placi si tu pe el deci... Vezi ce e cu prietenii lui sa nu fie un pariu ceva!
Din cate il cunosc nu e genul de persoana cre sa faca din astea.