| Lindsey a întrebat:

Hey, o saptamana. in urma am facut cunostintsa cu un baiat, dupa cum se vede ne-am placut reciproc. sintem vecini si mi-a cerut nr de tel. si ma suna intruna ca sa ies cu el afara, iar cind ies mereu imi da ciocolate si flori, ma cuprinde, imi spune ca m-a visat ...este chiar dragut dar este o problema legata de virsta >- eu am 14 ani iar el 21 si cam imi este rusine intr-un fel; S [ dupa descriere lumea ne poate privi ca pe o perche? El oficial nu mi-a propus intilnire insa imi spune ca ma iubeste iar eu cred ca nu are destul curaj ]; xxx

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Marcella,nimeni nu poate iubi intr-o saptamana, te asigur! Mai ales la 21 de ani!
Rusinos la varsta asta,m-as mira sa fie.
Altceva vrea el de la tine si te sfatuiesc sa stai cat mai departe de el.
Daca ai vedea ce viseaza intr-adevar,ai ramane foarte surprinsa.
Nu te lasa inselata de flori si ciocolate,sunt un bun mod de a te seduce,de a-ti amorti vigilenta,dar,de fapt sunt singurul lucru frumos si dulce de care vei avea parte in relatia asta.
Si,ca sa fie tacamul complet,mai sunteti si vecini.
Pai, cand vor descoperi parintii tai, vor muri de rusine! Colegi de varsta ta nu ai? Asta va fi prima lor intrebare!
Nu te angaja intr-o relatie care pe tine te va face nefericita si care va face si rau familiei tale.
Esti mica si impresionabila.
Peste 5 ani, imi vei da dreptate.
Acum, iti cer doar sa ma crezi.
Poti?

| Zady a răspuns:

Imi spui ca la 21 de ani este rusinos? nu e chiar asa simplu,ai grija pentru ca baietii de varsta lui ar cam avea preferinte de la tine,nu ar trebui as te arunci cu capul inainte,legat de varsta,este o problema "minora", la care trebuie sa te gandesti,si tu eugen mersi pentru funda dar sa stii ca nu era nevoie, ma bucur ca te-am putut ajuta, de aceea am intrat pe acest site

| emi29 a răspuns:

Si eu sunt de aceeasi parere, sa ai grija, tot ce vor baietii este SEX SEX SEX, sper ca nu vrei sa ai o experienta neplacuta si traumatizanta la 14 ani (te iubeste - iubirea poate fii si periculoasa, asta daca ea chiar exista)

| Adda_5780 a răspuns:

A trecut destul de mutl prin viata si nu poate sa ii fie asa de rusine sa nu iti spuna in fata ce gandeste. cand cunosc o fata mai mica, baietii sunt chiar mai stapani pe sine. nu te lasa dusa cu zaharelu`ca dk iti da flori ciocolata, vbtiti etc...el te si place. la varsta aia vrea doar sex si daca intr-adevar te iubeste nici nu te`ar intreba dk ar vrea sa o faci cu el.(~> la o adica dupa ce ati fi impreuna). eu zic sa iti gasesti pe cineva de varsta ta pana pe la 16 ani. poate ii vezi pe majoritatea imaturi si chestii de genul.dar sunt si exceptii. blocheaza`ti gandurile in legatura cu tipul respectiv pentru ca daca simti ceva puternic, o deceptie te`ar face sa suferi rau.incearca sa vorbesti si cu prietene d`ale tale. ce pareri au. ca doar nu se pune nimeni impotriva relatiei voastre fara un motiv.succes in luarea unei decizii buna pentru tine >big grin

| necunoscut22 a răspuns:

Buna Marcela sfatul meu este sa nu fi asa naiva(sa ai incredere) cu el pentru ca el este mai mare ca tine si nu te lasa dusa de nas, in al doilea rand daca chiar iti place de el trebuie sal cunosti ceva mai bine si sa nul acepti asa usor ca iubit ci ca prieten, iti trebuie ceva timp ca sal cunosti mai bine pentru ca el are 21 de ani si cum ai scris el vrea sa te cucereasca, daca sunteti vecini cel mai bine ar fi sal cunosti si tu mai bine si dupa un timp sa iesi cu el la intalnire. Suces. Dami funda