| justmegirl a întrebat:

Hey oameni! deci saptamana trecuta colegii au mers pe faleza si miau zis sia vin si eu ma rog am zis da dupa aia unu din colegi care e mai amuzant a zis ca nu vine si eu i-am zis pai cred ca nici eu ca u mai faci lumea sa rad.ma rog in final am iesit cu niste prietene si el a mers in oras.si colegii merg maine in oras si una enervanta comenta ca cica mau asteptat si ca stau dupa colegu ala si fata asta vine maine si eu am zis ca merg da m-am enervat ca in primul rand ei merg intr-un parc de distractii si deja si-au facut cu cine se dau iar eu nu ma dau cu nimeni din toata asta. da daca nu mai vin fata aia incepe ca nu ma mai ia cu ei etc. ce sa fac? sa inventez o scuza? chiar n-am chef s-o vad pe aia ma enerveazastraight face. ce scuza sa inventez?

scuze de categorie

funda rasp bun!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Scuza-ma,daca ea te enerveaza,tu nu poti s-o enervezi pe ea?
De ce depui armele asa usor?
Eu,in locul tau m-as duce si m-as distra si foarte bine!
Ce-ti pasa ce zic unul si altul? Vrei sa iesi,iesi, nu vrei stai acasa fara sa dai explicatii nimanui, sau in cel mai bun caz le spui clar ca n-ai avut chef sa mergi!

2 răspunsuri:
| Bratzz a răspuns:

Ca ti-e rau, ca te doare o masea, ca te-a intepat o albina, ca ai mancat ceva la care esti alergica... happy puup :*

| Narfundo a răspuns:

Hey. aici nu esti la psiholog.Noi trebuie sa ne chinuim sa iti intelegem problema? Hai te rog frumos, revino si tu cu o problema mai adevarata si mai bine scrisa.