| Unlocked a întrebat:

Hey,oare de ce nu ma place absolut nicio fata? Sau poate ca sunt care ma plac,dar ori numi spun, ori nu le cunosc de loc, ori nu stiu.Mi-as dori din tot sufletul sa am o iubita...sunt foarte trist din cauza asta, parca sunt inexistent in fata lor, invizibil.Cat despre mine nu stiu ce sa zic,sunt un tip foarte ok,adica na sunt foarte glumet,de treaba,foarte sociabil,si foarte sufletist,ca aspect,fizic ma refer nu stiu ce sa zic, eu unul nu sunt multumit de mine, dar las pe altii sa spuna ce si cum.Nu stiu ceva solutii, cam ce-as putea face? Mi-e foarte greu sa traiesc asa..alon,vad in jurul meu numai cupluri,relatii cum vreti sa le ziceti,toti au pe cineva numai eu nu straight face, si nu stiu cu ce sunt altii mai deosebiti ca mine, sincer.

10 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Trebuie sa ai incredere in tine, sa te simti bine in pielea ta, daca tu crezi ca aspectul tau nu e tocmai pe placut tau, fa un sport si il vei modela, dar nu exagera in asta... Apoi nu trebuie sa te gandesti mereu la o relatie cand vb cu o fata, vb ca si amici, daca le iei direct cu de astea cazi ca si disperat si asta le sperie, nu le place!
Fi natural si ferm in acelasi timp, lasale sa vina ele la tine si vor veni, intre timp poti sa faci diverse lucruri pentru ati imbunatati personalitatea, pentru ca mereu e loc de mai binewinking
Sper ca te-am ajutat. Funda? big grin

| OnuOnulică a răspuns:

Pai si catii ani ai o.O?
Mai astepta ca de la 20 de anii tot o sa umbli cu fete.
Baftă!

| neutrino a răspuns:

Fetele stiu sa iubeasca ceea ce-i bun si frumos!

Răspuns utilizator avertizat
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Curaj bre, implica-te

| gingergirl1 a răspuns:

Helããuu! Bun venit prin zona mea laughing
Adica ma rog,si eu am trecut prin sentimentul acesta! De "forever alone"laughing E chiar enervant te uiti in dreapta o vezi pe ia ca se mozoleste cu ala,te uiti in stanga aia doi se tin de mana si etc
Sa fiu sincera am avut asa o perioada,pe urma mi-am dat seama ca fiecare la timpul ei,ai tu timp toata viata! Acum vezi-ti de copilaria ta si de scoala, pe urma la liceu...laughing
Nu stiu ce sa iti zic, zici ca esti glumet, de treaba, sociabil...astea sunt atuurile unui baiat, parerea mea!
"Fiecare are pus de oparte pe cineva", ok?winking

| Unlocked explică (pentru gingergirl1):

Pai faza e ca la mine e ceva mai serios adic numai am 12 ani intelegi? Am terminat cu scoala liceu etc happy am 20 de ani. happyDeci nu stiu cam de ce copilarie sa mai vad k a trecut timpul ei demult laughing.

| Foxyyyy a răspuns (pentru gingergirl1):

De treaba si sociabili sunt aproape toti baietii, exista atuuri mult mai importante.

| SadBoyForever a răspuns:

Off, si eu am 21 de ani si am aceeasi problema ca si tine, nu am avut niciodata o prietena pana la 21 de ani cat am in prezent, motivul meu este timiditatea, eu unul nu stiu ce sfaturi sa iti ofer, sper insa ca atat eu cat si tu sa ne gasim o prietena in cele din urma, succes.

| Trolozaur a răspuns:

S-ar putea sa fie din cauza ca ai o fata de lopata. serios as putea sa sap gradina cu fata ta.