| denisa_8961 a întrebat:

Hey ofer fundita! la cei care ma ajuta cu o chestie... sincer nu stiu ce sa mai fac sunt indragostita innebuneste de un baiat asta ii clar... am vorbit multe chestii pana am aflat ca lui ii place de o alta fata si normal ca fata aceea ii mai draguta decat mine sad si nu stiu ce sa fac? o prietena de-a mea mi-a zis sa-l cer in combinatie ca zice ca daca ma va refuza va mai fii baieti si asta ii adevarat dar daca ma refusa sincer nu creca o sal mai pot privii si el mi-o zis ca cica ma place doar 20%si nu stiu daca o zis adevarul sau o mintit si chiar ma place sincer voi ce ati face in locul meu happy?

Răspuns Câştigător
| Lexus28 a răspuns:

Eu zic sa nu il intrebi nimic, la varsta asta, nu prea e normal sa il intrebi tu pe el daca vrea sa fie cu tine. Daca lui ii place de alta fata, chiar daca pe tine te intristeaza lucrul acesta, trebuie sa il accepti, sa mergi mai departe si sigur va aparea un alt baiat pe care sa il placi in scurt timp. Incearca sa privesti sentimentele pe care le ai acum ca pe unele pasagere, ce vor trece cat de curand si gandeste-te ca viitorul iti rezerva ceva mult mai bun. Si nu te mai gandi ca o fata sau alta e mai draguta decat tine. Fiecare este frumos in felul lui, iar tu trebuie sa stii sa te pui in valoare. Cu cat esti mai cocheta si petreci mai mult timp aranjandu-te, cu atat sansele tale de a "cuceri" cresc, iar parerea despre tine va fi din ce in ce mai buna. Multa bafta si nu fii trista!

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Tu nu trebuie sa gandesti ca ea e mai draguta ca tine. Tu ai calitatile tale la fel si ea. Frumusetea nu e de comparat sau de pus pe balanta, ea trebuie privita asa cum e ea. Asa esti tu, cine te place pentru ceea ce esti foarte bine, cine nu, nu are decat sa-si gaseasca ceea ce vor ei. Nu-l intreba tu daca vrea sa fie cu tine, lasa-l pe el sa te intrebe. Daca el intr-adevar te place, atunci o sa faca ceva. Si prietena ta are dreptate, o sa fie multi baieti pentru tine, o sa ai destui prieteni, ai destul timp pentru asta, nu-ti face griji!

| AlysaAly a răspuns:

In primul rand eu nu m-as complica cu parerile celorlalti si ma gandesc asa daca el nu ma place si prefera sa fie cu alta ma bucur pentru el pentru ca cum eu vreau sa fiu fericita cu un baiat asa vrea si el cu o fata, nu te supara daca ii place de alta fata si tu o sa poti gasi pe cineva si cand vei gasi aceea persoana tine-o langa tine si nu o lasa sa plece, eu mi-am gasit jumatatea care imi lipsea de 10 luni suntem impreuna si in fiecare zii ne intelegem din ce in ce mai bine. daca iti place foarte mult de el incearca sa fiti prieteni, fi tu insati si te va placea asa cum esti daca nu ii placi stai linistitita ca nu este sfarsitul lumii.
Succes.

| bebetho a răspuns:

Îmi pare rău pentru tine, dar respectivu nu te doreşte.Resemnează-te, nu e singuru băiat de pe Terra (ştiu ca ai impresia asta, dacă eşti îndragostită nebuneşte).

| WOLFRAM a răspuns:

Sincer sa avea o strategie simpla... imprieteneshtete cu fata de care ii place punete bine cu ea "Fura-i secretele" de agatat si astfel pot sa ii mai si departezi unu de altuhappy

| denisa_8961 explică:

Multumesc la toti Xlove strucklove strucklove strucklove struck; x pacat ca a trebuit sa aleg doar un castigator... ca sincer vas fi ales pe toti ::Xlove struck; x; xlove struck:X

| Mada_5043 a răspuns:

M-as combina cu el. poate asa se indragosteste de tine si o uita pe aia.

| JustMe6996 a răspuns:

Daca as fi in locul tau as face orice pentru ai arata ca eu sunt mai buna dacat fata despre care ai sp u. daca el stie macar putin ca tu il placi, fa astfel incat sa-l faci gelos, sai para rau ca nu te place, si daca vezi ca nu merge ia-ti inima in dinti si intreaba-l u si daca refuza spune-i ca nu-i mare lucru si ca oricum u nu il placi dar... nu stiu ca altii spun ca v-ati potrivi sau inventezi u ceva. sper ca te-am ajutat. fundita?