anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey!
OK, sunt ingragostita de un baiat!
mi-a zis ca ma place si vrea sa fie cu mine dar nu sta deloc cu mine si la scoala aia ma baga i seama ce sa fac?!
Sa ii zic?

daca se supara si nu mai vorbeste cu mine?"

chiar il plac pe baiatul asta ...nu stiu ce sa mai fac

AJUTOR!

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Pai poate este si el mai timid, mai emotiv. Poate se rusineaza sa se afiseze cu tine in compania prietenilor.Se simte inhibat, constrans.La scoala e foarte periculos sa stai langa oricine ca sunt multi rai care abia asteapta ceva ca sa te discute de rau. sad
Cred ca asta e explicatia.Nu vrea sa se dea in spectacol! Bafta!

9 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Pai daca tu il placi si el te place ce e asa greu de inteles, accepta prietenia lui si o sa stea cu tine mai mult timp! Funda?

| zippit a răspuns:

Hey azi am fost pe faleza cu el si wow cred ca eram rosie oricum i-am zis ca il plac si m-a sarutat wow a fost super mersi :*

| paupaulapaulina a răspuns:

Intr-o zi incearca sa te retragi cu el intr-un loc mai retras unde sa nu va vada toata lumea si acolo intreaba-l ce parere are despre tine happy
Daca vorbeste frumos despre tine poti sa ii spui cu blandete ca il placi si ai vrea sa fi impreuna cu el happy
Insa daca nu vrea sa vorbeasca cu tine inseamna ca nu te merita si este un baiat cu capul in nori happy
Acesta este sfatul meu happy Sper ca te-am ajutat happy Fundita happy

| yoanna11 a răspuns:

Cum sa nu mai vorbeasca cu tine?laughing)rolling on the floor clar daca ii place sigur o sa vorbiti intruna, ia-ti inima in dinti si spune-i, o sa fie bine happy

| kiiid a răspuns:

Cand ti-a zis ca te place ti-a spus pe mess presupunstraight face.
eu zic asa:
du`te intr-o zi la el.
undeva sa nu va vada nimeniwinking
si saruta`l.
daca te accepta.stii ce vreau sa ziclaughing.
inseamna ca baiatu chiar te place dar poate esti mai mica sau ceva de genu decat el si ii e rusine de ''gasca'' lui.adica sa nu rada de elstraight face
daca te va respinge.inseamna ca afacut doar misto.
si ar fi bine sa il uitistraight face
stiu ca nu e usor.am trecut prin o faza asemanatoarestraight face
nu e usor chiar deloc.
dar decat sa stai cu speranta mai bine da`l naibiioh go on
nu e primul nici ultimu.
oh go on
sper ca ti-am fost de foloswinking
BAFTA!:*:X

| Impossibl3 a răspuns:

Pai poarta o discutie cu el
Poate baiatul doreste sa nu se afle ca sunteti impreuna:d
I-al usurel poate e timid:d

| BOGDAN a răspuns:

Mai este o intrebare identica ...

| PucCalina a răspuns:

Esti cu el?thinking So, si eu am trecut prin asta. Chiar acum putin timp.straight face. El vroia sa ne intalnim numai afara. Daca la scoala ne vedeam, spunea doar un 'buna' cand avea el chef. Si pe mine m'a deranjat foarte tare asta. Dar i'am spus, a inceput sa comenteze, dar m'a inteles. Acum depinde si ce fel de caracter are iubitul tau. Sfatul meu este ca cel mai bine ar fi, cand il vezi la scoala, du-te la el, ia'l de mana, strange'l in bratse si saruta'l! O sa se emotioneze probabil dar ii va placea smug. Apoi, cand ajungeti acasa si vorbesti cu el la tel sau pe mess, spune'i ca ai vrea ca lucrurile sa decurga asa mereu si ai sa vezi ca va fi de acord. Acum, nu te gandi ca nu poti, sau ca el n`ar fi de acord cu asta niciodata. Incearca! poate vei reusii. Mult succes :*. Funda whistling?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am fost i aceea situatie cu doua fete surori vorbeste cu el