Nici ea nu stie ce vrea, deci ti-a dat numarul? poate ca e cam timida si d-aia nu vb, ca altfel nu-ti dadea nr si mai ales ca se uita la tine mereu(ceea ce inseamna ca te place dar vrea ca tu sa faci primul pas)ce ar fi sa vb cu sa iesi la un film? si acolo iti vei da seama daca te place si singur, apoi lasi sa vina de la sine toate cele...
Ok, Cazul asta il preiau eu. Da-mi voie sa ma prezint: Sunt Dr. LOVE Denisa Nuu glumesc. Dar sa stii ca si mie mi-a placut de un baiat si la fel ca tine, dupa un timp l-am ignorat pana a ajuns el sa ma bage in seama. In cazul in care esti prea timid sa-i spui in fata ca o placi, roaga un prieten sa-i spuna si mai roaga-l s-o intrebe daca si ea te place, iar daca fata raspunde: da; il mai rogi pe prietenul tau sa ii propuna o combinatie cu tine, daca accepta inseamna ca Dr. LOVE Denisa si-a facut treaba. Dar in cazul in care nu accepta inseamna ca fata nu te place si trebuie sa accepti stuatia. Sper ca te-am ajutat
Problema e ca am bagat-o in seama, am vorbit cu ea si fata in fata si pe facebook, dar niciodata nu ma intreaba nimic, eu sunt singurul care munceste la conversatie... Am sinr ei de tel pe care mi l-a dat chiar ea, si acum ceva timp i-am dat cateva mesaje la care nu mi-a raspuns si dupa mi-a zis ca nu avea mesaje...
Sorry dr love reteta ta da gresi. Eu niciodata nu am fost de acord cu chestiile astea cu sa ii spuna prietenul. Mi se pare jenant. Eu zic ca mai bine ar fi ori sa ii zica in fata ori sa ii zica printrun bilet ceva mi se pare mai calumea.