| Etro a întrebat:

Hey. Plac un băiat dar faza e că nu prea dă șanse nimănui. Ia în brate toate fetele, se joacă cu ele, le ține de mână, etc.Asa e felul lui de a fi. Faza e ca acum 2 zile am dat un party unde am băut toți. Fiind beți amândoi ne-am îmbrățișat de multe ori și am adormit unul lângă altul (nu vă gândiți la prosti). M-am atașat de el de mult dar de ieri(de când am plecat) am un sentiment ciudat, ma roade pe dinăuntru și vreau să îl văd. El nu e genul care se lasă ușor și când place o fată are ceva aparte pentru ea. Faza e ca eu nu am șanse și mi s-a zis asta dar le-am spus ca nu îl plac. Dacă ar afla nu cred că ar mai vorbi cu mine și asta ar face sa ii simt lipsa mai mult și sa îmi placa mai tare de el. Ar fi doua soluții, să fac să nu îmi mai placă de el sau să încerc măcar. Nu știu cum sa ma comport pe placul unui astfel de băiat, are un comportament diferit față de alți băieți. E foarte activ la petreceri glumește, râde, dansează, etc.Ce gen de fată i-ar plăcea lui? Nu prea ii place să vorbească mult prin mesaje și nici nu am vorbit mai mult de 7 mesaje.Eu nu îmi pot da seama ce gen iar plăcea lui crying

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul e pus pe distractie si ti-a spus clar ca nu e interesat de tine asa ca sterge lacrimiil si mergi la urmatorul

| Etro explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

El nu mi-a zis ca nu e interesat de mine, alte persoane mi-au zis asta, erau fete ce l-au plăcut. Și nu plâng după el, doar am o stare ciudată crying

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai tu vrei sa te schimbi pentru el? Pentru un baiat care ia toate fetele in brate? :/
Pai cum sa vrei asta, nu ai si tu viata ta, perceptia ta? Te lasi asa schimbate de orice?

Ciudat.

| Willis a răspuns:

Nu îți pierde timpul după el. Altfel vei avea un și mai mare gol în stomac, după ce te va răni fără milă.
Nu ești tu genul lui.

| butterflyrose810 a răspuns:

Dupa cum am vazut de-a lungul vietii, baietii de genul asta care se exteriorizeaza si iubesc sa aiba atentia tuturor, in special a fetelor, au foarte multa incredere in ei si nu se simt niciodata inferiori fata de alti oameni. Genul de fete care le sunt pe plac sunt fetele cu incredere in ele, care spun ce au de spus, stiu sa glumeasca, se inteleg bine cu oamenii, sunt naturale, nu sunt cu nasul pe sus, care pot fi flirty, pe care le vezi des cu zambetul pe buze si care nu se jeneaza din orice. Cred ca ai inteles ideea. Iar astea sunt calitati pe care nu oricine le are, dar pot fi dobandite. Nu e nevoie sa te schimbi pentru el, in primul rand trebuie sa te iubesti si sa ai incredere in tine, sa crezi ca poti avea pe oricine vrei tu in ciuda a tot ce zic ceilalti.