| adela2012 a întrebat:

Hey..Plac un baiat de ceva timp, i-am spus, dar el nu ma place. Nu l-am mai vazut de cateva luni, dar tot ma gandesc la el, nu pot sa-l uit. Cand intru pe facebook vad ca tot posteaza diferite chestii si imi aduc aminte de el. Acum na...doar nu oi mai intra pe facebook laughing. Am ajuns la concluzia ca singura cale de a-l putea uita este sa ma indragostesc de altcineva, dar pentru un timp numai vreau asta sincer. Va rog ajutati-ma! Simt ca innebunesc crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde doar de tine cat de mult vei mai suferi. Trebuie sa accepti realitatea, sa-ti doresti sa treci peste. Daca il ai la ''prieteni'' pe facebook, nu ezista sa-l stergi.
Nu te indragosti de altcineva, sau nu forma un cuplu cu o persoana care te place, doar de dragul de a-l uita pe celalalt. E o greseala foarte mare si ma bucur ca realizezi asta.

Doar sterge-l de pe facebook, spune ''stop'', nu-ti mai plange de mila si mergi inainte. Ocupa-ti timpul cu orice. Fa mereu ceva, astfel incat sa fii ocupata si sa nu ai timp sa te gandesti la el.

Cu timpul, il vei uita. Ori te vei indragosti de altcineva fara sa-ti propui asta, ori va ''disparea'', pur si simplu. Pana se va intampla acest lucru, continua sa gandesti pozitiv, bucura-te de orice lucru minor.

O seara frumoasa! Te pup

4 răspunsuri:
| mateicoca a răspuns:

Interesant, mai exista inca fete normale care au sentimente, bravo

| adela2012 explică (pentru mateicoca):

Multumesc! :*

| adela2012 explică (pentru anonim_4396):

Intr-adevar imi venise si mie ideea la un moment dat sa-l sterg dupa facebook, doar ca ''nu puteam'', nu aveam curajul sa o fac. Dar sa stii ca m-am gandit mai bine si asa am sa fac, oricum cu el sau fara el la prieteni pe facebook tot una e laughing. Sa stii ca m-a ajutat foarte mult raspunsul tau si iti multumesc din suflet. Ma bucur ca mai exista utilizatori pe TPU, care te inteleg si te ajuta asa cum pot ei si nu te iau la misto. Multumesc inca o data, imi pare rau ca nu te pot rasplati decat printr-o funda, dar tu sa stii ca m-ai ajutat extrem de mult kiss.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru adela2012):

Ma bucur foarte mult ca te-am ajutat putintel!
Te pup si multa, multa fericire!