Woow!
Am si eu o poveste asemanatoare cu a ta!
Dar lasa-ma pe mine.Eu zic ca daca te gandesti la el si inca te tenteaza ca sa zic asa, impaca-te cu el si vedeti cum merge relatia.
Dar vorbeste deschis cu el si faza cu anturajele si etc.
Banuiesc ca daca ai intrat aici sa ceri sfaturi inseamna ca inca te gandesti la el si nu pierzi nimic daca incerci sa vezi:*!
RocRocs!
Sunteti intr-un contratimp teribil!
Povestea voastra nu si-a scris ultima pagina fiindca nici unul din voi nu vrea asta. Fara sa pari disperata sau ceva de genul,propune-i sa va vedeti si discutati, lasa mess-ul, incearca sa discuti face to face si lamuriti situatia.Altfel amandoi veti ramane cu o senzatie de neimplinire si cu vesnica intrebare "ce-ar fi fost daca".O discutie cu cartile pe fata v-ar rezolva problema, fara egoism sau moftulete!
Nu m-ai plictisit, M-AI AMETIT! dar nu-i nimic, imi revin! cred ca de fapt voua va place sa va jucati unu cu altu! daca il vrei accepta, de nu...nu!
Deci! rocrocs.frumoasa compunere estetic frumos! naratiune,descriere(nu vad dialogul,bulina neagra) ok! deci e ceva de genu : contrariile se atrag si nu prea! oricum. treaba sta cam asa:el dupa "dura"despartire vroia sa se impace oarecum cu tine,poate din cauza ca flacara iubirii voastre inca "falfaia" in adancul sufletului cuprins de ranchiuna despartirii dar totusi, era acolo dar vazand ca tu nu il bagi in seama,simtindu`se pierdut in haosul respingerii demoralizante a reununtat,si dupa,cand si-a amintit de tine in timp ce era cu alta,te`o contactat din nou(prin moderna tehnica a messului) pentru a vedea daca mai tii la el si chestii(cel mai probabil,eu sunt un fel de demiurg impartial, omniprezent dar nu omnipotent asa ca nu judeca) sa continuam! dupa ce a vazut ca poate vrei si tu ceva. a zis acum ii momentul (adica vroia sa isi ia revansa pentru ca l`ai parasit si apoi i`ai dau cu "flit" cand a vrut sa va impacati)chiar daca el simtea pentru tine ceva ceva, fiinta omeneasca(in general romanu-ul) cauta sa se razbune si pentru o guma de mestecat luata ...asa ca nu cred ca acum mai e vorba de dragoste ci doar de un capriciu al fiintei umane, de a lua mai mult decat poate,(ipotetic vorbind) provocare 50 "fifti"! nu e anormal...el vrea sa "ti`o plateasca" probabil! ATENTIE aceasta e doar parerea unui adolescent de 16 ani! nu lua decizii pripite pe baza afirmatiilor facute de mine! bafta multa:* si sa imi zici cum ai terminat acest roman postbelic toate cele bune