| Punksnotdead a întrebat:

Hey ppl. Am si eu o nelamurire, poate va suna putin ciudat etc. Dar as avea nevoie doar de pareri sincere si nu de persoane care sa ma judece. I like to be spanked. De catre prietenul meu. Imi place si ca a turn on, si ca un fel de "disciplina". De exemplu daca fac ceva aiurea si repet chestia aia, imi place sa il las sa faca asta. Ma face sa ma simt iubita si protejata. Si nu, nu am fost pedepsita asa in copilarie nu are nicio legatura. Sunt o groaza de persoane carora le palce chestia asta, numai ca la noi in tara sa zicem ca e un subiect destul de tabu. Si as vrea sa stiu parerile voastre despre asta... daca considerati ca e normal sau nu, daca va place si voua etc. Vreau sa mentionez ca am o relatie de peste doi ani si suntem fericiti si de cand m-am deschis si i-am marturisit acest aspect despre mine, am devenit parca si mai apropiati.

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dei gustibus et dei coloribus non est disputandum.
E o problemă de gust, de considerent personal şi de identitate de cuplu pe care vi le asumaţi, nu vi le atribuim noi.
Prin urmare, dacă vouă vă place şi vă simţiţi bine aşa = ESTE OK!
E exact ca şi cu sexul oral. Unii spun că e scârbos, denigrant, bla bla bla bla. Dar dacă mie-mi place = E BUN! De ce? Pentru că spun eu!
Aşa că, dacă nici prietenul tău nu are o problemă cu asta (bai mai mult, spui că v-a apropiat) atunci e foarte bine.
Nu e treaba mea sau a oricui în general să spunem dacă e normal sau nu. Voi decideţi normalul în ceea ce vă priveşte în relaţia de cuplu, atâta vreme cât nu deranjează pe nimeni!
Desigur, dacă începeţi să vă "spank" prin public, s-ar putea să se bage Miliţia laughing.
După nickname, bănuiesc că ştii ce-i aia "wall of death". La Rock'n'Iaşi Outdoor 2007, o trupă din Slovenia cântau un grindcore simpatic iar festivalul (tabăra unde se ţinea) era bine păzită de Jandarmerie iar la un moment dat spectatorii s-au încins la un pogo şi mai apoi la un "wall of death".
Mai mai că era să mă bag dar eram ocupat cu o ţigară şi apoi... ce văd... Miliţia căra bastoane în spectatori şi a durat vreo oră să li se explice celor cu capul gol de la Jandarmerie că aia e ceva normal la un astfel de festival.
Mare grijă.
Salut!

1 răspuns:
| Damian a răspuns:

Sex and violence sex and violence sex and violence sex and violence