anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Prietena mea cea mai buna place un baiat. Diferenta dintre ei este de 1 an.De cand l-a vazut prima data l-a simpatizat. Din cauza unei fete toata scoala a inteles ca il place, inclusiv el.Prietena mea este ceva mai timida.Nu stie cum sa-l abordeze, desi au foarte multe in comun. El s-a imprietenit apoi cu o prietena mai veche[a prietenei mele]cu care se certase si care din rautate a tot inceputsa-i spuna baiatului tot felul de minciuni el crezand-o.La ceva vreme, baiatul a inceput sa aiba tot felul de"jocuri" si glume cu mine, intr-un final imprietenindu-ne.Prietena mea nu stie ce sa faca cum sa se poarte in preajma lui pentru ai dovedi ca nu-l place, nu stie cum sa-i vorbeasca, sa-l abordeze.Imi tot cere sfaturi si eu una nu stiu ce sa-i spun.
Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat.

2 răspunsuri:
| G9 a răspuns:

Prietena mea cea mai buna place un baiat...[...]
Prietena mea nu stie ce sa faca cum sa se poarte in preajma lui pentru ai dovedi ca nu-l place[...]

what the f*ck is that? Pai ori il place ori nu il place. Alege

| R9kitty a răspuns:

Pai la inceput ai spus ca il place, apoi ca nu. Deci am doua varinate:
1. Daca nu il place, si ea e timida, poti uh sa vorbesti cu baiatul si sa ii spui ca nu e adevarat ce a spus acea ex-prietena, si ca a spus lucrurile acelea din rautate, pentru a se,, razbuna''. Chiar daca la inceput nu te va crede, incearca sai vorbesti cu sinceritate, si sa ii spui ca prietena ta il place, si daca nu are de gand sa renunte la prietenia cu fosta amiga a prietenei tale, atunci inseamna ca nu o place cu adevarat, asa ca nu merita osteneala,

2. Daca prietena ta nu il place, si sunteti mai rautacioase, ea ar putea fi cu un alt baiat cu care sa se plimbe sau sa vb-easca la telefon de fata cu celelat (daca il place pe baiatul respectiv, e mult mai bine, poate ca acea relatie de fatada o sa sa transforme in una reala). Iar daca nu sunteti asa ia-ti putea explica cu frumosu' ca prietena ta a fost odata interesata de el, dar acum totul s-a schimbat.

Sper ca sfaturile mele teau ajutat, dar mai bine decat nimic. Va urez bafta. Bye:*