Pai nu stiu nu ai id-ul lui sau numarul de telefon ca sa-l cunosti mai bine? Asa iti vei da seama ce fel de persoana e... poate mama ta ti-a spus asa pentru ca nu vrea sa fi cu el sau eu stiu Eu zic sa vorbesti cu el daca iti place :*
Mai sa fim seriosi nu cred ca niste astfel de baieti dau prioritate la fete pe strada sau se poarta dragut poate mama ta nu a inteles bine si daca era asa cred ca isi facea treaba inca de seara din club. Dupa cum il descrii tu pare un tip ok si chiar foarte dragutmie una imi place:p
Dac nu a facut nimic atunci ai o mare sansa. vorbeste cu el simtete bine pana o sa ajungeti sa fiti prieteni buni.
daca a facut cea ce a facut indeparteazate de el pentru ca nu cred ca vrei sa fi urmatoare lui victima.
sa stii ca uneori mamelor le place sa inventeze chesti ca sa nu se indragosteasca copii lor prea repede si alte discuti plictisitoare pe cu care parinti ne plictisesc
Pai din caute mi-a zis mama cica tatal lui a platit ca sa nu-l bage la racoare
dar nu stiu ce se int cu mine il cunosc doar de 2 zile cat timp am fost in excursie si ma gandesc numai la el
Buna
Povestea ta e cam naspa.
cere-i id`ul lui sau de la o fata care il cunoaste. spune`i ca tu esti acea fata. Nu`i spune nimic.(tu te poti intresesa despre chestia cu violul de la alte cunostine comune sa zic asa dar nu de la el) si cunoaste-l putin. daca vezi ca se simte oarecum retinut, cu musca pe caciula intreaba-l ce are si spune-i sa aive incredere in tine .
stii.nu tot ce zboara se mananca. ori daca este adevarat se poate sa fi fost obligat si /sau amentintat..
Timpul va decide pentru toti.
Pa-pa:*>
linarkfts întreabă: