| Byencutzz a întrebat:

Hey prieteni am nevoie de un sfatsad
acum cateva zile am fost intr-o excursie de doua zile
si acolo am cunoscut un baiat love struck mi-a placut mult de el si seara la discoteca numai cu el am dansat si simteam ca este o atractie chimica. nu stiu s-a int. ceva cu mine imi placea mult de el
in fine am vizitat obiecte turistice si el se tinea dupa mine si ce mi-a placut este ca imi dadea prioritate mereu.
Pe drum in autobuz cand ne intorceam imi facea cu mana si chestii din astea.
Am uitata sa va spun ca mama mea este invatatoare si in aceasta excurise au fost si cadrele didactice
si mi-a zis ca el a violat acum o saptamana cu niste baieti o fata sad
nu stiu ce sa cred baiatul parea nevinovat era asa de dragut
sa fie oare adevarat?
P. S am intrebat acum o zi o fata si mi-a zis ca aceea fata a fost violata de baieti peste 18 ani. iar el are 16
helpcrying
pa, pasad:*

7 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Pai nu stiu nu ai id-ul lui sau numarul de telefon ca sa-l cunosti mai bine? Asa iti vei da seama ce fel de persoana e... poate mama ta ti-a spus asa pentru ca nu vrea sa fi cu el sau eu stiu thinking Eu zic sa vorbesti cu el daca iti place :*

| anaid a răspuns:

Mai sa fim seriosi nu cred ca niste astfel de baieti dau prioritate la fete pe strada sau se poarta dragutlaughing poate mama ta nu a inteles binehappy si daca era asa cred ca isi facea treaba inca de seara din club. Dupa cum il descrii tu pare un tip ok si chiar foarte draguthappymie una imi place:p

| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Dac nu a facut nimic atunci ai o mare sansa. vorbeste cu el simtete bine pana o sa ajungeti sa fiti prieteni buni.
daca a facut cea ce a facut indeparteazate de el pentru ca nu cred ca vrei sa fi urmatoare lui victima.
sa stii ca uneori mamelor le place sa inventeze chesti ca sa nu se indragosteasca copii lor prea repede si alte discuti plictisitoare pe cu care parinti ne plictisesc

| Byencutzz explică:

Pai din caute mi-a zis mamachatterbox cica tatal lui a platit ca sa nu-l bage la racoaresad
dar nu stiu ce se int cu mine il cunosc doar de 2 zile cat timp am fost in excursie si ma gandesc numai la elhappy

| Cccccccccccccorina a răspuns:

Bunasad
Povestea ta e cam naspa.sad
cere-i id`ul lui sau de la o fata care il cunoaste. spune`i ca tu esti acea fata. Nu`i spune nimic.(tu te poti intresesa despre chestia cu violul de la alte cunostine comune sa zic asa dar nu de la el) si cunoaste-l putin. daca vezi ca se simte oarecum retinut, cu musca pe caciula intreaba-l ce are si spune-i sa aive incredere in tine sad.
stii.nu tot ce zboara se mananca. ori daca este adevarat se poate sa fi fost obligat si /sau amentintat.sad.
Timpul va decide pentru totisad.
Pa-pa:*>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te informezi.si vei afla tuwinkingai grija cu cine te incurci...

| Ombladon_3485 a răspuns:

Daca viola pe cineva acu' nu mai era in libertatehappy avea bratari de mult!