Legat de problema ta, ati putea incerca sa comunicati despre lucrurl acesta. o sa mai fie si o data viitoare daca intr-adevar simte ceva pentru tine. incercati sa va sarutati de proba de cateva ori, pentru a gasi un mod de a nu rani sau jena pe nimeni, iar pe viitor cand vreti sa va sarutati, deja o sa stiti asta. nu va fie rusine, nici tie si nici lui. comunicati, asta e cheia. numai bine
Cred ca data viitoare nu va mai exista[ma refer la sarut]pentru ca ai bagat frica in el
Daca tine la tine nu il va impiedica acel mic incident.Nu trebuie sa te jenezi
Partea cu " Ce ma fac data viitoare ( daca va mai exista ) " daca te iubeste o sa treaca peste acest incidenl. Acuma eu nu pot sa iti zic ce se va intampla in viitor depinde doar de tine. depinde si de el unde isi baga limba si deschide gura mai tare ( sper ca nu tiam lasat impresia ca am ras de tine ). Funda?
Evita sa va mai faceti french. Daca te iubeste cu adevarat poate astepta pana va veni vremea sa iti da`i aparatul dentar jos. Pana atunci incercati saruturi normale. Daca va tine la tine isi va abtine..."dragostea". Daca nu, cauta pe altul si incearca sa il uiti pe acesta....Nu stiu cel ptuin eu asta as face . Sper ca te-am ajutat. Alte idei nu mai am .
Pustiu... inainte sa dai un raspuns la asemenea intrebare, gandeste. dar dupa cate vad esti destul de mic, ia mai bine pune mana pe carte si baga ceva in creierasi, este un sfat cat se poate de realist, trateaza-l ca atare. maturizeaza-te putin si stam de vorba peste cativa ani. numai bine
Dupa cum vad si tu ai vreo 15 16
anonim_4396 întreabă: